Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

Veronyák Viktória

Debrecen

BEMUTATKOZÁS

Az a lehetőség, hogy a tudásom és tapasztalatom által olyat adhatok a vállalkozás fejlődési útjához, amit más módon nem biztos, hogy meg tudnék tenni. Ismeretlen emberek és vállalkozások fejlődésében és új lehetőségek fejlesztésében részt venni, és látni az eredményeket, számomra is motiváló.

Mentorként elsősorban a project és lean-es gyakorlati tapasztalataimat osztanám meg a csapattal. Szemléleti hozzáállás és fejlesztése nagyon fontos egy új dolog elindításakor. De sok más területen is dolgoztam, amit szintén egyéni igény felismerése után be tudom vonni a folyamatba: ilyen a HR és munkaerőkölcsönzés vagy kiválasztás, sales, kereskedelem, könyvelés, szervezés és oktatás, facility. Minden problémához megoldandó feladatként és holisztikus módon fogok hozzá: lépj hátra és ismerd meg a folyamatokat, az előkészítés és a jó alapok adnak hátteret egy jó induláshoz és a fejlődéshez. Megfelelő kommunikáció az alapja a fejlődésnek, amit akár online akár telefonon vagy személyesen is meg tudunk tenni.

Őszinteség és nyílt kommunikáció. Igényfelmérés után a konkrét megoldandó probléma/lehetőség, mint cél meghatározása és közös nevező megtalálása: időben és eszközben egyaránt, vagy más mentor bevonása – egyéb lehetőségek megvitatása.