Nehézségeid vannak a pénzügyi tervvel? Nem tudod, hogy fogj hozzá, vagy szeretnéd tudni, jó úton jársz-e? Esetleg a kontrollingban van szükséged segítségre? Akkor kontrolling tanácsadásunk neked szól!

A vállalkozások jelentős része nem készít pénzügyi tervet, pedig számos előnyhöz juthatsz általa - azon túl, hogy szinte kötelező dokumentum egy befektetési folyamat során, segít meghatározni vállalkozásod fókuszpontjait és felhívja figyelmed a szükséges változtatásokra.

Jelentkezz személyre szabott tanácsadásunkra és megtanulhatsz összeállítani egy jó pénzügyi tervet és jól működő kontrolling rendszert úgy, hogy az a vállalkozásod számára folyamatos segítséget jelentsen.

Jelentkezz be kontrolling tanácsadáshoz most!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent a kontrolling?

A vállalkozás gazdasági adatainak halmaza elsődleges információs felület a tevékenység sikerének méréséhez, és itt jelentkeznek először azok a hatások, igények vagy következmények, melyekre reagálni kell. Olyan, mint egy kommunikációs eszköz. Az adatok értelmezésénél világos és mindenekelőtt releváns információkra van szükség ahhoz, hogy a vállalkozás a lehető leggyorsabban érzékelje azokat a pontokat, jelenségeket, amelyek azonnali vagy gyors beavatkozást igényelnek. Ez hívják kontrollingnak.

  • Hatékonyabbá teheted vállalkozásod működését.
  • Segítséget kaphatsz a befektetési folyamathoz.
  • Ingyenesen kaphatsz olyan tanácsadást, amiért a piacon borsos árat kérnek.
  • Személyre szabott találkozók keretében konkrét kérdéseidre kaphatsz választ.

Személyes vagy skype-on történő konzultációt, ahol tapasztalt szakemberek segítenek megtalálni a tökéletes megoldást.

Olyan vállalkozások jelentkezését várjuk, aki már rendelkeznek üzleti tevékenységgel, és gazdasági folyamataikat szeretnék javítani, befektető bevonását tervezik, vagy szeretnének növekedni, és ehhez átgondoltabb működést kialakítani.

Kattints a jelentkezem mezőre itt az oldalon, töltsd ki az űrlapot és vegyél részt a kiválasztási folyamaton* A konzultációra való jelentkezés során a vállalkozás rövid bemutatását kérjük, valamint a probléma, a kérdések és a célok konkrét megfogalmazását. *: a szolgáltatási igénybevétele ingyenes, azonban céges nyilatkozat meglétéhez kötött. A céges nyilatkozatunkat itt találod. Ha még nincsen ilyen nyilatkozatod, keress minket a toth.judit@neum.hu e-mail címen és segítünk!

A konzultáció folyamatosan elérhető. Jelentkezz és egyeztetünk egy számodra is megfelelő időpontot.

Írj nekünk a toth.judit@neum.hu e-mail címre és mindenben segítünk!