Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Startupok

AerinX

AerinX is helping Airlines and MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) to reduce maintenance time and cost by making aircraft skin inspections radically faster.

ALLRYS

ALLRYS, rizs alapú multifunkcionális élelmiszer

BitNinja

A BITNINJA egy integrált felhőalapú biztonsági megoldás, amely hasznosítja a legerősebb védelmi mechanizmusokat.

Blue Colibri

A Blue Colibri App egy vállalati belső kommunikációt és elkötelezettség-növelést segítő online multiplatform, HR adminisztrációs és kommunikációs modulokkal.

Boatic.hu

Magyarország legújabb hajózási platformja, amely lehetőséget biztosít a hajótulajdonosok számára, hogy online, pár kattintással bérbe adják hajójukat.

Clift Climbing

A CLIFT CLIMBING digitális mászófal tervező sokfunkciós felhasználói applikácóval.

DP Innovation

A DP Innovations okos porlasztóinhalátort fejleszt, amely precíziós gyógyszerek biztonságos, hatékony, fájdalommentes bevitelében segít.

Dr.Port

A DrPort egy olyan rendszer, amely egy platformon egyesíti az egészségügyi szolgáltatókat, a biztosítókat, egészségpénztárakat és a gyógyulást keresőket.

Fastrrr

A Fastrrr hobbi és profi vitorlázók számára fejleszt a teljesítmény elemzéséhez és ezáltal növeléséhez szükséges szenzort és szoftvert.

FF Next

Az FF Next pénzintézeteknek nyújt design vezérelt mobilbanki megoldásokat, kiemelt figyelmet fordítva a fiatalabb ügyfelek igényeire.