A programról

“Adj mielőtt kapni szeretnél”  –  ingyenes szolgáltatást, képzést és nemzetközi piacra jutási lehetőséget nyújtunk a startupok, ötletgazdák számára.

Mit kínálunk?

Komplex programot, melyet a startup ökoszisztéma szereplőit jól ismerő szakértői csapat állított össze és koordinál a startupok felkutatásától egészen az első nemzetközi szereplésükig, sőt még azon túlmenően is.

Célunk egy olyan országos, nemzetközi színvonalú szakértői hálózat kialakulásának ösztönzése, mely magában foglalja az ökoszisztéma összes szereplőjét, legyen szó akár mentorról, üzleti angyalról, nemzetközi szakértőről vagy inkubátorról, kormányzati szereplőről.

Kinek?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget tartalmazó Közép-Magyarországi Régión kívüli induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtevő ötletnek, vállalkozásnak.

Hogyan?

Csatlakozz hozzánk és engedd, hogy végigkísérjünk utazásodon, melynek állomásai a képzés, a mentorálás és az üzletfejlesztés, célja pedig a nemzetközi piacra lépés.

Személyre szabott fejlesztés, komplex tudásbázis

Egyik kulcsfontosságú eleme a programnak a startupok igényeire, fejlesztendő területeire szabott ingyenes oktatás, képzés és szemléletváltás. A különböző startup témákat körüljárva előadásokat és workshopokat szervezünk, e-learning anyagokkal és képzésekkel segítünk, valamint felkutatjuk a legújabb trendeket és közösen értékeljük őket.

Mentorálás

Hisszük, hogy a legnagyobb előny a tudás. Ezért szakterületükön elismert, kiváló szakemberek segítik a startupokat. Pro bono mentor csapatunk kész megosztani tapasztalatait és tudását, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból a hozzánk csatlakozott innovátorok.

Nemzetközi piacra jutás

Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy erős kapcsolatokat alakítsunk ki és tartsunk fent  a nemzetközi partnerek és  a hazai startupok között. Úgy gondoljuk, hogy egy meg egy több mint kettő, és amikor a magyar innováció összetalálkozik a nemzetközi piacon elérhető szakértelemmel – akkor kiváló lehetőségek adódnak.