A Sprintek, vagyis a tematizált, több alkalmas gyorstalpaló kurzusaink személyre szabottan segítenek a csapatoknak, legyen szó befektetésről, üzleti tervről, marketing tervről vagy éppen validációról.

 

Nektek tervezve

Egyéni és hasznos visszajelzés, építő jellegű kritika, személyes konzultáció – minden Sprint résztvevőnek személyre szabott üzletfejlesztési képzést és tanácsadást nyújtunk.

 

Amit elvárunk

Szenvedélyt és fejlődni akarást.

Többhetes, intenzív képzésünk magas szintű elköteleződést igényel. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik hajlandók rászánni idejüket a feladatok elvégzésére és a szükséges anyagok megírására.

Ismerd meg a Befektetési és Pitch Sprintet

Minden startup célja, hogy értéket teremtő vállalkozássá váljon, ehhez pedig tőkére és tudásra van szükség. A piacon óriási a verseny, így elengedhetetlen az egyediség, a különlegesség. Csapatunk már több startupot is felkészített befektetői és verseny pitch-ekre, illetve segített befektetéshez jutni. Most pedig nektek is segítünk felkészülni egy korai fázisú kockázati tőkebefektetés bevonására Befektetési és Pitch Sprintünkkel.

 

Miről szól a Sprint?

A befektetés bevonás több lépésből áll, melyhez jól átgondolt stratégiára, valamint jól strukturált tervekre és dokumentumokra van szükség.

Üzletfejlesztési csapatunk szakértőivel dolgoztok együtt, hogy közösen kialakítsátok az egyedi pitcheteket és jól felépített üzleti terveteket.

A Sprint során olyan témákkal foglalkozunk, mint

  • befektetési lehetőségek
  • one pager elkészítése
  • pitch deck felépítése
  • investor ready business plan megírása
  • pénzügyi tervezés

Szívesen belevágnál a startupperkedésbe, de még nincs ötleted vagy éppen szeretnéd tovább gondolni? Vagy már van kész terméketek, de nem találjátok a product-market-fitet?

A Sprint során elsajátítható Design Thinking módszer folyamatos visszajelzések beépítésével iteratív módon segít egy olyan megoldás kialakításában, amire a vevőidnek valóban szüksége van.

Miről szól a Sprint?

Design Thinking Sprintünk során egy strukturált, keretbe foglalt, kézzel fogható módszert ismerhettek meg, mely 5 lépésben segít egy ötlet végiggondolásában, validálásában és valós termékké alakításában. Tulajdonképpen egyfajta gondolkodásmódot sajátíthattok el, melyet a jövőben felmerülő problémák esetén is bármikor tudtok alkalmazni.

Az ötletvalidáció, a megoldás tesztelése az egyik legfontosabb szakasza a startupok korai életének. Legyünk realisták. A startupok nagy része megbukik. Nem azért, mert nem tudják megvalósítani ötletüket, hanem azért, mert a piacnak nincs rá szüksége, viszont a csapat erre nem jött rá időben.

Minél korábban tudod meg, hogy mi kell valójában a piacnak és ennek megfelelően alakítod a termékedet, annál nagyobb az esélyed a sikerre. Ezért van szükség a validációra. Mégis ez az a pont, amit a legtöbb induló startup kihagy vagy felületesen visz végig.

Ennek megoldására építettük fel az Ötlet Validáció és Marketing Sprintünket.

Miről szól a Sprint?

Üzletfejlesztési csapatunk szakértőivel dolgoztok együtt, hogy közösen kialakítsátok az ötletvalidációs stratégiát, megismerjétek a piacot és vevőket.

A Sprint során biztosítjuk az ötletvalidáció és marketing stratégia építéséhez szükséges tudásanyagot és olyan témákat fogunk érinteni, mint például

  • piac- és fogyasztó kutatás
  • landing page építés
  • online validáció
  • online marketing és analízis
  • terméktesztelés

Az üzleti terv mumusnak tűnik, de mi megmutatjuk, hogy nem kell tőle félni! Sprintünk során megismerheted az üzleti terv felépítését, részeit, valamint olyan hasznos információkra is szert tehetsz, amelyek praktikusak a dokumentum összeállításakor. De mindez nem csak elmélet, hiszen minden alkalommal újabb és újabb fejezet készül el, melyekre visszajelzést is kapsz, így a sprint végeredménye egy kész, szuperül összeállított üzleti terv. Mire vársz még? Jelentkezz!

Van már fiókod? Lépj be, és jelentkezz sprintre!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!