Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

Kovács István

Debrecen

BEMUTATKOZÁS

Szakmai előéletem nagyrészében – „hivatalból”- mikrovállalkozások fejlesztésével foglalkoztam, pár éve magam is létrehoztam egy családi vállalkozást, most a tapasztalataimat szeretném másokkal is megosztani. Szeretem a szakmai kihívásokat és szeretek segíteni másoknak.

Ipari tervez-szervező közgazdászként és marketing szakközgazdászként végeztem, majd komoly vállalkozásfejlesztési tapasztalatot szereztem. Cégvezetőként nulláról felépítettem egy 30 fős szervezetet, amelyet több mint 20 évig irányítottam, többször jelentős szervezeti átalakítással. Emellett egy országos hálózatot is irányítottam. Mikrohitelprogram irányítójaként sokszáz mikrovállalkozás projektjének átvilágításában szereztem tapasztalatokat.

A cégvezetés mellett a pénzügyi és marketing vezetői feladatokat is elláttam. Számos hazai és nemzetközi projektben vettem részt projektvezetőként a projektötlet kidolgozásától a forrásszerzésen keresztül a megvalósításig és a pénzügyi elszámolásokig.

Elsősorban őszinteséget, komoly elkötelezettséget a vállalkozás sikerre viteléhez, korrekt együttműködési hajlandóságot kérek majd, illetve várok el.