Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

+36 70 669 56 46
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Nagyon hiányzik a magyar fiatalok életéből, hogy valahol a felnőtt válás közben valaki megmutassa, hogyan lehet életpályában gondolkodni: azon az életmódon kívül, amit látnak a családban, még milyen alternatívák léteznek a munkára, az utazásra, az önképzésre, azaz a teljes élet megélésére. Az INPUT programot pont egy olyan lehetőségnek látom, ami fiatal startuppereknek tud segíteni életpályát tervezni.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Korábban fiataloknak tartottam vállalkozó válással kapcsolatos tréningeket; évek óta foglalkozom vállalkozásfejlesztési tanácsadással, üzleti tervek készítésével. Projektszemléletben és stratégikusan gondolkodom: sok olyan háttértudást szereztem a korábbi munkáimmal során, melyek a megfelelő helyzetben hasznosak lehetnek. Egy-egy döntéshez hozzá tudom tenni, hogy az milyen hosszú távú hatást gyakorol majd a vállalkozásra.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Sokféle embert és velük nagyon szerteágazó tudást integrál a projekt már a megvalósító csapat összeállításában is és rugalmas, egyénre szabott fejlesztést ígér a célközönségnek. Szerintem a sokféle tudás és a rugalmasság a két legfőbb erőssége. Nekem pedig teret ad arra, hogy kreatív lehessek, hozzátehessek pár hasznos infót, kapcsolatot a startupperek fejlesztési elképzeléseihez és láthassam, ahogy életképessé válnak a korábbi ötletek.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Az INPUT program szolgáltatásait egyénre szabottan állítjuk össze, így minden startup, amellyel együtt dolgozunk, pontosan azt kapja, amire szüksége van a továbblépéshez. Ezek pedig olyan lehetőségek, amelyeket máshogyan lehet, hogy csak hosszú évek munkájával tudna megszerezni, elérni.