Profi retorika – sikeres üzlet

2019. december 16.

Lezajlott az INPUT Program, valamint a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara Innovatív Vállalkozásmenedzsment Műhely elnevezésű közös rendezvénysorozatának utolsó eseménye 2019. december 6-án.

A három alkalomból álló, mindenki számára nyitott foglalkozásokon a résztvevők bepillantást nyerhettek a fogyasztói gondolkodás rejtelmeibe, a termékfejlesztési folyamatok különböző szakaszaiba, valamint a retorika rejtelmeibe.

A harmadik alkalom egy különleges és interaktív előadást tartogatott, hiszen Szűcs László a 2016-os Retorikai Európa Bajnokság győztese és világbajnoki harmadik helyezett látogatott el a somogyi megyeszékhelyre, aki többek között a MOL-nak, az IKEA-nak, a VIACOM-nak és a Tesco-nak is tartott már retorikai képzéseket. Ennek megfelelően óriási érdeklődés övezte a rendezvényt mind a résztvevők, mind a helyi sajtó részéről. Az előzetes várakozásoknak megfelelően teljesen megtelt a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara nagy előadója és új rekordot felállítva mintegy 80 fő vett részt az előadáson. A résztvevők nem csak arról kaptak széleskörű ismeretanyagot, hogyan kell a közönségnek olyan tartalmat előállítani, ami végig leköti a figyelmüket, hanem gyakorlati, interaktív elemeken keresztül ismerkedhettek meg a retorika meggyőző erejével, amit saját területükön is maradéktalanul tudnak alkalmazni.

A program méltó lezárása volt a 2019-es Innovatív Vállalkozásmenedzsment Műhely rendezvénysorozatnak, a visszajelzések pedig megerősítették, hogy a jövőben is van létjogosultsága a hasonlóan színvonalas vállalkozói kompetenciákat bővítő képzéseknek.