Ötletből vállalkozás

Ingyenes workshop sorozat

Legyen neked is startupod!

Ötletből vállalkozás címmel 2018. őszétől olyan workshopsorozatot indítunk, amely célja, hogy megmutassuk Neked, hogyan lehet egy kósza ötletből kiindulva megvizsgálni, hogy az ötletből felépíthető-e egy piacképes termék.

Ezek a rendezvények nem a megszokott meetupok, előadássorozatok lesznek!

Használható tudásanyagot és módszertant adunk át, de ami a legfontosabb:

  • személyre szabottan,
  • könnyed stílusban,
  • kis (maximum 16 fős) csoportokban,
  • gyakorlati feladatokkal dolgozhatsz a saját ötleteden az ősszel induló workshopjainkon.

Gyere el! Próbáld ki magad egy új szerepben, tanulj meg ötletgyárosnak lenni és indítsd be saját, jövedelmező startupodat!

Miért érdemes eljönni?

Nincs még ötleted? Csak érdeklődsz a startup témájú rendezvények iránt, de nem vagy benne biztos, hogy bele tudnál fogni egy saját ötlet kidolgozásába? Vagy van ötleted, de még nem gondoltad át, lehet-e belőle startup vállalkozás?

A workshopjaink pont Nektek szólnak! Szeretnénk megmutatni Nektek, hogy hogyan lehet egy ötletet addig boncolgatni, alakítani, amíg nyilvánvalóvá nem válik, hogy ebből a projektből el lehet-e egy sikeres vállalkozást indítani.

Workshopjaink úgy lettek felépítve, hogy segítségükkel kiderüljön: az általad kigondolt ötlet, megoldás (termék/szolgáltatás) megvalósításával milyen sikereket érhetsz el. Éppen ezért célszerű mind a 4 alkalmon részt venned, és végig ugyanazon az ötleten dolgoznod.

Ha már kész ötlettel érkezel javasoljuk, hogy ezzel a meglévő ötleteddel dolgozz, így megspórolsz egy csomó időt magadnak, hiszen a workshopjainkon validálhatod az elképzelésedet, ráadásul személyre szabott segítséget is kaphatsz a területi koordinátorunktól az ötleted továbbfejlesztéséhez. Mivel kiscsoportos (maximum 16 fős) workshopokat szervezünk, nem kell azért sem aggódnod, hogy nem jut idő a problémád átbeszélésére.

De mit tegyél akkor, ha még nincs ötleted?

Az sem probléma! Megmutatjuk neked, hogy hogyan lehet ötletet generálni, kreatív erőidet felhasználva rálelni azokra a problémákra, melyekkel érdemes foglalkozni. Így már neked is lesz egy olyan ötleted, melyet boncolgathatsz a workshopjainkon.

Ahhoz, hogy hatékonyan és rendszerezetten tudj az ötleteden dolgozni, készítettünk egy munkafüzetet is a számodra, melyben elkészíthetsz minden olyan feladatot, amellyel a workshopokon dolgozni fogtok, vagy amelyen majd otthon dolgozol, a honlapunkon pedig letölthető e-learning  anyagok segítenek, ha szeretnél elmerülni a szakirodalomban.

Mennyibe kerül ez neked?

Csak és kizárólag az idődbe, amennyit ráfordítasz! Workshopjaink ingyenesek, és csak rajtad múlik, hogy mennyit hozol ki az ötletedből! A kemény munka mindig kifizetődő.

Hol és mikor?

10 egyetemi nagyvárosban, 3-4 hetente délutánonként (általában 17 órai kezdéssel).

Pontos ütemezést, helyszíneket a facebook vagy az oldalunkon található eseményeknél találsz.

Kövesd Facebook oldalunkat, és érdeklődj a szabad helyekről a hozzád legközelebb tevékenykedő területi koordinátorunknál.