Honnan szerezhetek tudomást a külföldi eseményekről?

Kísérd figyelemmel weboldalunkat, valamint Facebook (link) és Instagram (link) profilunkat, hogy értesülj a legfrissebb kiírásokról. Továbbá startup koordinátoraink (link) is felhívják figyelmedet az aktuális lehetőségekre.

A kiválasztás folyamatáról mindig tájékozódj a kiírásban, mert eseménytől függően változhat.

A legtöbb eseményre két körben történik a kiválasztás. Első körben töltsd ki a jelentkezési lapot online felületünkön. A jelentkezés része egy olyan, maximum 3 perces angol nyelvű videó elkészítése, amely tartalmazza az ötlet vagy projekt bemutatását, valamint egy rövid összefoglalót arról, hogy miért a ti csapatotok lenne a legjobb választás. A INPUT BizDev csoportja ezek alapján dönt a második körös résztvevőkről. A második körbe továbbjutott startupok zsűri előtt angol nyelvű pitch-et adnak elő. A zsűri értékel és ezt követően hamarosan megtudjuk az eredményt.

A jelentkezéshez látogass el weboldalunkra, majd töltsd ki az esemény felhívásában megjelölt űrlapot. Figyelmesen olvasd el és törekedj a magas színvonalú bemutatkozásra és minél több információ átadására, hogy az értékelésnél jól szerepelj.

Az eseményhez tartozó kiírásban megtalálod a visszajelzésre vonatkozó határidőket. A beérkezett jelentkezések számától függően azonban ez változhat, de a beadási határidőtől számított egy-két héten belül visszajelzünk, hogy tovább jutottál-e a második körre.

A második kört, vagyis a live pitch eseményt követően, legkésőbb két napon belül.