Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Gyakorlatilag 11 éves koromban kezdtem a „vállalkozói” életem, amit édesanyámnak köszönhetek, ugyanis a szobámban felhalmozott és hegyekben álló rendezetlen képregény kupacokat nem volt hajlandó tovább elviselni. Meglehetősen határozott, erős szülői ultimátumot kaptam a káosz felszámolását illetően. Nem maradt más választás, mint a kispesti piac. Már az első nap vitték a portékát mint a cukrot, virágzott a biznisz, de fogyott a készlet. Este kitaláltam, hogy nem csak eladni fogom holnaptól a cuccot, hanem cserélni is (adj kettőt és válassz egyet) A gyerekek sokat csereberéltek, a szülők viszont csak vásároltak. Árukészlet probléma – megoldva. Bevétel – megoldva. Zsebpénz – mindig volt elég.

A vállalkozásaim működtetése során kaptam már egy pár pofont. Volt amelyik nagyon fájdalmas volt és volt olyan amelyik a helyes irányba terelt. A fájdalmas kategóriájú csapásoktól szeretném megkímélni a fiatal, lelkes, megállíthatatlan és olykor túlzottan is magabiztos startupper csapatokat.

A Megbízható Közösség alapítójaként – mely nyitott szemléletű és etikus üzleti magatartást tanúsító vállalkozásokat tömörít – kiterjedt, megbízható üzleti kapcsolataimmal és számos zseniális szakember tudásával tudom támogatni a csapatokat. Egyértelmű, hogy hiszek a közösség és a jó csapat erejében valamint a személyes kapcsolatokban.

Az INPUT programban jó helyen vagy ha fejlődni akarsz, tudsz és képes vagy csapatban dolgozni, gondolkozni. Meg van benned amit feljebb írtam? Ha igen akkor a többit bízd a mentorokra.

„Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen” (Gróf Széchenyi István)