Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Cégünk, a szegedi székhelyű CreatIT Solutions Kft. elsősorban kiterjesztett és virtuális valóság fejlesztéssel foglalkozik és dinamikusan növekedett az elmúlt pár évben, ezért sok esetben használták ránk a “startup” jelzőt. Nem startupnak, hanem vállalkozónak tartom magunkat, hátunk mögött több mint 10 év tapasztalattal, számtalan ötlettel, projekttel, kanyarral, változással, bukással, sikerrel, megtorpanással és fellendüléssel. Úgy gondolom, hogy a mögöttünk lévő évek, a nulláról építkezés, a nagy álmok, vágyak megvalósításának folyamata mind-mind olyan tudáshalmazt adtak a kezünkbe, amit mindenképpen érdemes átadni a nálunk fiatalabb generációnak.

Személyes küldetésem, hogy segítsem a hozzám forduló fiatal álmodozókat, hogy elképzeléseik, ötleteik, vágyaik valóban valóra válhassanak és hogy ne feltétlenül essenek bele azokba a hibákba, amiket mi anno elkövettünk.

Miben tudok segíteni csapatommal? Cégalapítással kapcsolatos teendők, projektmenedzsment ismeretek, üzleti és stratégiai tervezés, marketing és kommunikáció, valamint szaktanácsadás fejlesztési kérdésekben (web, mobil, AR, VR).
Mindemellett az Enterprise Europe Network Dél-Alföldi követeként szívesen segítek a hozzám forduló startupok nemzetközi piacra jutásában, bemutatom nekik a hálózat nyújtotta ingyenes lehetőségeket.