Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Igazi elégedettséget mások támogatása, ösztönzése, motiválása biztosíthat. Nagyon jó érzés látni és megtapasztalni, ahogy egy ötletből termék vagy szolgáltatás, és mellette egy CSAPAT formálódik, részese lenni egy folyamatnak, új nézőpontokkal találkozni és új megoldásokon együtt gondolkodni tehetséges fiatalokkal. Egyszer mindannyian voltunk kezdők, útkeresők, számos területen még most is kezdőnek bizonyulunk és bizony mindenkinek jólesik, ha időről-időre megoszthatja gondolatait, ötleteit, akár kételyeit másokkal, tanulhat más tapasztalatából.

Munkám során többször tapasztaltam, hogy egy kezdő vállalkozás felméri ugyan a lehetőségeit és a korlátait, de számos szempontot nem vesznek figyelembe akár piaci ismeret, tudás, vagy egyszerűen üzleti tapasztalat hiányában. A műszaki-technikai-informatikai megoldások terén profi cégalapítók sokszor kevésbé figyelnek a piacra, a pénzügyi kérdésekre, az üzleti kommunikáció fontosságára. A kapcsolati hálóban rejlő lehetőségeket szintén érdemes kiaknázni, és fontosnak tartom, hogy már egy induló vállalkozásban is benne legyen a spiritusz, a „naggyá, nemzetközivé szeretnék nőni” szándék. A motiváláson kívül talán ebben tudnám a legjobban kamatoztatni tapasztalatomat, tudásomat.

Befektetett munka nélkül biztosan nincs siker, a tudatos és megfontolt tervezés ugyanakkor nagyot lendíthet egy vállalkozás eredményességén. A KÖZÖS munka számomra azt jelenti, hogy mindenki komolyan veszi a KÖZÖSEN meghatározott feladatát, pattognak a kérdések-válaszok, rendszeresek az EGYÜTT gondolkodások és folyamatos az EGYÜTTműködés. Nem én vagy te vagy ő, hanem mi. EGYÜTT.