Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Amikor elhatároztam, hogy vállalkozó leszek, nem sejtettem milyen kihívásokkal fogok szembe kerülni, de azt tudtam, hogy mindig lesz valaki, aki előttem jár és kérdezhetek tőle, ha elakadtam.

A folyamatos tanulás elengedhetetlen, a siker fenntartásához. Éppen ezért fontosnak tartom, hogy képes legyél segítséget kérni és fogadni, mert sokkal gyorsabban fogsz haladni, mint aki egymaga próbál boldogulni.

Az évek során több startup elindulásában és vezetésében vettem részt és tudom milyen az, amikor tanácstalanul állsz egy ismeretlen szituáció előtt. Az ilyen helyzetekben szeretnék irányt mutatni, mert tudom, hogy egy őszinte beszélgetés elindíthat a megfelelő úton.

Leginkább induló vállalkozás építése és a tőkeszerzési folyamatban szerzett tapasztalataimmal tudlak támogatni. Üzleti tervek és pénzügyi modellek készítésével foglalkozom. Abban tudok segíteni, hogy hiteles számokkal tudd alátámasztani üzleti elképzeléseid és vonzó befektetési célponttá válj. Azokkal az emberekkel tudok jól együtt dolgozni, akik kellően motiváltak és gyorsan tanulnak. A közösen kitűzött célok és kihívások teljesítését kíméletlenül bevasalom.