Idén is vár az ITU Innovation Challenges!

2020. május 29.

Elstartolt a regisztráció a 2020-as ITU Innovation Challenges online eseményére, amelyre a te ötleteidet is várják! Az alábbi cikkben összegyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat, és bemutatjuk az idei rendezvény tematikáját.

Örömmel emlékszünk vissza a tavalyi ITU Telecom World 2019-re, ahol az INPUT Program dedikált napjának keretein belül fogadhattuk az első globális ITU Innovation Challenges verseny győzteseit és közösen szervezhettünk szakmai programokat számukra az ENSZ Nemzetközi Távközlési Egyesületével.

INPUT Program – ITU Telecom World (short)

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Idén az alábbi három témában várják a jelentkezőket – ötletgazdákat, startupokat és ökoszisztéma építő intézményeket egyaránt -, hogy együtt megoldást keressenek a Covid-19 mentén a digitális gazdaság értékláncainak újragondolására:

The Digital Change-maker Challenge

Érdekel a kiberbiztonság? Tudod miként lehet alkalmazkodni az éghajlatváltozáshoz? Elhivatott vagy a digitális integráció terén? Ha elképzelted már, hogy milyen az a digitális világ, amiben te is szívesen élnél, csatlakozz a kihíváshoz és találjatok együtt megoldást a pandémia folytán kialakult gazdasági problémákra.

The Ecosystem Best Practice Challenge

Amennyiben tudsz a környezetedben olyan fenntarthatósághoz kapcsolódó innovációról, amelyről azt gondolod, hogy máshol is érdemes lenne bevezetni, esetleg te magad fejlesztettél ki egyet, az Ecosystem Best Practice Challenge téged vár!

The Women in Tech Challenge

Az ITU az EQUALS Global Parntershippel együttműködve olyan megoldásokat keres, amelyek elősegítik és erősítik a nők helyzetét a különféle ágazatokban, beleértve a mezőgazdaságot, a divatot és az egészségügyet is. Szerinted melyek azok az ágazatok, ahol változtatni kéne a tendenciákon?

Az Innovation Challenges kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy összefogja a világ meghatározó üzleti képviselőit, ökoszisztéma építőket, startupokat és intézményeket!

A nyertesek exkluzív részvételi lehetőséget kapnak a Global Innovation Forumon, ahol nem csupán bemutatkozási lehetőséget kapnak, de egyedülálló kapcsolatokat is építhetnek a világ meghatározó innovációs szereplőivel.

Ne hagyd ki a lehetőséget, jelentkezz most!

A jelentkezés határideje: 2020. július 31.

További információkért látogass el a https://cocreate.itu.int/ weboldalra!