Gyors segítség az INPUT Programtól IKT startupoknak!

2020. április 14.

Van már terved a pandémia gazdasági hatásainak kezelésére? Sikerült stabilizálnod a bevételi forrásaidat? Továbbra is aktívan kommunikálsz a célközönségeddel? Ha bármelyik kérdésre nemmel válaszolnál, fordulj bizalommal az INPUT-hoz, és mi segítünk megtalálni a megoldást!

Hiszünk abban, hogy a megfelelő stratégia megválasztásával egy kihívásokkal teli időszakban is meg lehet találni azt az irányt, melyekkel új kapuk nyílnak meg a vállalkozások előtt. Ehhez az egyik legfontosabb lépés, hogy mihamarabb realizáljuk a problémát és lokalizáljuk annak forrását. A megváltozott piaci körülmények miatt ezért akkor is javasoljuk a stratégia átvilágítását, ha látszólag jelenleg nem áll fenn veszélyhelyzet.

Számtalan olyan inspiráló példával találkozhattunk az elmúlt időszakban, amikor kis- és nagyvállalkozások rövid idő alatt sikeresen igazodtak a kialakult helyzethez. Itt az ideje, hogy az iparágadban felhalmozott tudásra és tapasztalatra építve alkalmazkodj a jelenlegi kihívásokhoz!

Miben tudunk segíteni? Ha piacra lépés előtt állsz vagy már bejegyzett cégként működsz az IKT területén, képzett üzletfejlesztési csapatunk, valamint minősített mentoraink és szakértőink örömmel adnak iránymutatást, tanácsot az alábbi témakörökben:

  • Stratégia kialakítása, átalakítása
  • Értékajánlatok megfogalmazása/átfogalmazása
  • Költségstruktúra racionalizálása
  • Szervezeten belüli kommunikáció, belső folyamatok
  • Termékfejlesztés átütemezése.

Tudjuk, hogy ilyenkor minden perc számít, ezért vállaljuk, hogy egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot – így minél hamarabb eltudjátok kezdeni a közös munkát a megfelelő szakértővel.

Jelentkezni itt tudtok egy kérdéssor kitöltésével.

A szolgáltatást kizárólag IKT startupok, projektek vehetik igénybe.