Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Vezetői képességek

2021. szeptember 02. / 09:00 - 17:00
Budapest VII. kerület

Egy vállalkozás vezetőjének olyan képességekkel és készségekkel kell rendelkeznie, melynek mentén a motiválni tudja csapatát a közös cél elérése érdekében, képes az együttműködő munkahelyi környezet megteremtésére és az eredményességet támogató szervezeti kultúra kialakítására. Ezen kompetenciák többsége tanulható és fejleszthető, ezáltal startupunk sikeressége is megalapozható.

 

A képzés célja a résztvevők vezetői képességeinek fejlesztése, a vezetés alapkoncepcióinak megismertetése, saját vezetői stílusuk azonosítása.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést azoknak a KMR régión kívüli startupoknak ajánljuk, akik szeretnének jobb vezetővé válni, valamint megismerni olyan eszközöket és módszereket, melyek használata hozzájárulhat a csapata, alkalmazottjai elégedettségéhez.

 

A képzés tartalma:

 • Mi a különbség vezető és menedzser között?;
 • Fő vezetői készségek, képességek;
 • Jó gyakorlatok megismerése;
 • Konkrét irányok a vezetői képességek fejlesztésében.

 

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnál engedélyeztetett képzés, melynek elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra. 

 

Előadó: Dr. Kőrösi Beáta

Dr. Kőrösi Beáta, pszichopedagógus, jogász és szupervizor végzettséggel rendelkező szakember, 13 évig a PwC munkatársaként, mint jogász-adótanácsadó, majd a PwC’s Academy Adó- és Jogi képzések vezetőjeként dolgozott.

Egyéni szakmai életútjában a jogi és pszichológiai irány egyedi módon ötvöződik: nagyvállalati és vezetői tapasztalatát szupervizori és mediációs posztgraduális képzésekkel gazdagítva jelenleg egyéni szupervíziós, coaching és mediációs praxist vezet.

Humán fejlesztő és támogató szakemberként fő specialitása a karrier és szakmai életút tervezés, kiégés megelőzés, stresszkezelés.

Cégek és szervezetek számára tart tréningeket, fejlesztő csoport-folyamatokat és egyéni fejlesztéseket.

Rendszeresen tart előadásokat konfliktuskezelés, kommunikáció, kiégés-megelőzés, érzelmi intelligencia és nonverbális intelligencia témákban.

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés előtt felnőttképzési szerződés kerül aláírásra, és a képzés elvégzését Tanúsítvány fogja igazolni. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a képzés előtt egy felnőttképzési szerződést kössünk veled. A szerződés megkötéséhez szükséges adataidat e-mailben fogjuk bekérni tőled a képzés előtt!
 • A képzés  ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha nem vettél még részt korábbi eseményünkön, regisztrálj a honlapunkra startupként.
 • A képzésen Budapesten és Pest megyén kívüli állandó lakcímmel rendelkezők vehetnek részt.
 •  Ha új startapként regisztráltál, a regisztrációd elfogadása után tudsz a honlapunkra bejelentkezni az általad megadott e-mail cím/jelszó megadásával. Ha már régebben regisztráltál, az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a tréningre jelentkezni. A képzés leírásánál lévő jelentkezem gomb megnyomásával.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál, vagy küldd el e-mailben a polgar.kornelia@neum.hu e-mail címre.  Az eredeti nyilatkozatot hozd magaddal, és add le a képzés napján a helyszínen lévő kollégánknak.
 • Zárt térben tartott rendezvény, ezért a jelenlegi hatályos jogszabályok alapján csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek rajta részt! 
 • JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021.08.26. 12:00. A határidő után érkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni. 
 • Ha kérdésed van, keresd kollégánkat, Polgár Kornéliát a fenti e-mail címén vagy a +3670 504 0522 telefonszámon.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. szeptember 02.
Időpont:
09:00 - 17:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
1075 Budapest VII. kerület, Károly körút 3 /A félemelet 1 épület
Oktatoterem.com Astoria
Károly körút
Budapest VII. kerület 1075
+ Google Térkép