Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Vállalkozz Szarvas Meetup - Szerezz pénzt az ötletedhez!

2021. április 08. / 17:30 - 19:30

Kezdő vállalkozóként, vagy ötletgazdaként, startupperként sokszor az elindulás, vagy a növekedés gátja a tőke hiánya. De nem kell aggódni, van pénz a piacon, csak meg kell találni!

Számos lehetőség közül (pályázatok, támogatások, kockázati tőkebefektető, angyalbefektető, közösségi finanszírozás, hitelek) lehet választani, de nem mindegy, hogy melyik fázisban melyik a legjobb megoldás.

Az INPUT program és a Vállalkozz Szarvas Szellemi Inkubátorház és Tudásközpont első meetupján megtudhatod, hogy milyen lehetőségeid vannak a tőkebevonásra, honnan tudsz pénzt szerezni a vállalkozás indításához. Kiderül , hogy kinek, melyik szakaszban, honnan, és mit érdemes bevonni, és hogy melyek azok a sikertényezők, amik segíthetnek, hogy ötletedhez pénzt szerezz.

Az esemény házigazdája Szécsi Attila, a “Vállalkozz Szarvas” iroda, és az INPUT területi koordinátora, aki pályázati, forrásszerzési tapasztalait fogja Nektek átadni!

Meghívott előadóink:

– Karmann Roland: INPUT területi koordinátor, a DOOR Coworking Office egyik atyja és tulajdonosa, az INPUT szegedi koordinátora & haladó startupper

Karmann Roland

– Molnár Máté – a DoBox alapítója/Ksin Agency alapítója, aki már 7 sikeres közösségi finanszírozó kampányt menedzselt le (110M forint értékben)

Molnár Máté

 

Neked ajánljuk a rendezvényt, ha:

– ha épp egy ötleten, vagy vállalkozás indításán gondolkozol,

– érdekel a vállalkozói / startup világ,

– ha van már meglévő céged, de szükséged van tőke bevonására a továbbfejlődéshez,

– a tanulópénzt meghagynád magadnak.

 

Az esemény online, a Zoom platformon kerül lebonyolításra. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció itt:

Vállalkozz Szarvas Meetup – Szerezz pénzt az ötletedhez! – Regisztráció

Április 8-i online eseményünkön megtudhatod, hogy milyen lehetőségeid vannak a tőkebevonásra, honnan tudsz pénzt szerezni a vállalkozás indításához. Kiderül , hogy kinek melyik szakaszban honnan és mit érdemes bevonni, és hogy melyek azok a sikertényezők, amik segíthetnek, hogy ötletéhez pénzt szerezzen. Az online előadás Zoom platformon kerül megrendezésre.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. április 08.
Időpont:
17:30 - 19:30
Esemény kategória:
meetup
Helyszín:

ZOOM