Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Tárgyalástechnika

2021. február 23. / 09:30 - 12:30

Az INPUT Program és a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara online vezetői képzéssorozatot hirdet, innovatív vállalkozások, intézmények területi-, közép-, és felsővezetői számára. A négy alkalomból álló program gyakorlati segítséget nyújt a vezetők számára, hogyan

  • tárgyaljanak eredményesebben
  • prezentáljanak kiemelkedően a nagyközönség előtt
  • kezeljék a cégen/szervezeten belüli konfliktusokat
  • optimalizálják idejüket és energiájukat a hatékonyság érdekében

 

A workshopok időpontjai:

2021.02.23. (Kedd) 9:30-12:30 – Tárgyalástechnika

2021.03.23. (Kedd) 9:30-12:30 – Konfliktus kezelés

2021.04.27. (Kedd) 9:30-12:30 – Energiamenedzsment

2021.05.25. (Kedd) 9:30-12:30 – Prezentációs készségek

 

Első alkalommal Orvos György vezeti be a résztvevőket a tárgyalástechnika rejtelmeibe.

Orvos György végzettségét tekintve kommunikációs mesterdiplomával rendelkezik, de több szakmában is kipróbálta magát. A munkái között egy dolog azonban közös volt: mindenhol beszélnie kellett, tárgyalni, eladni. Az elmúlt 5 évben az ország egyik legnagyobb pénzügyi közvetítő cégénél kamatoztatja tehetségét. Sales területen szerzett tapasztalata több ezer ügyféltalálkozó és több száz sikeres üzletkötés, melyek segítették sales technikák ötvözésében, és sajátos sales módszerek kidolgozásában is.

A tárgyalás egy vállalkozás lételeme, melyek kimenetele meghatározza a befektetőkkel, partnerekkel fennálló viszonyt, az ügyfelekkel való kapcsolattartás módját, az egész cég sikerességét. Éppen ezért a tárgyalástechnikai eszközök és módszerek ismerete hozzájárul a kedvező kimenetelű tárgyalások lefolytatásához.

A képzés célja fejleszteni a tárgyalási és kommunikációs készségeit, mélyebb megértést adni a tárgyalás menetében, segítséget adni a kritikus elemek megtalálásában.

 

Kiknek ajánljuk?

 

A képzést ajánljuk mindenkinek, aki hatékonyan és sikeresen szeretné képviselni az érdekeit tárgyalási helyzetekben projektje, vállalkozása előmozdítása érdekében.

 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj a honlapunkra startupként.
  •  Az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a kovacs.marton@neum.hu e-mail címre. Az eredeti, kitöltött nyilatkozatot pedig papír alapon kérünk eljuttatni Thurzó Ágnes PR-Sajtóreferens részére. Cím: Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara 7400 Kaposvár, Anna u. 6.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. február 23.
Időpont:
09:30 - 12:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:

ZOOM