Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Sales stratégia workshop

2020. november 25. / 17:00 - 20:00

Sales? Eladás?

Sokan idegenkednek ettől. Mégis, szinte minden vállalkozás növekedése a sikeres sales stratégián és annak megvalósításán múlik.

Az INPUT egy négy alkalmas workshopon biztosítja, hogy gyakorlatias, instant használható sales technikákat tudj elsajátítani.

A workshop sorozat során a egy-egy alkalmat szánunk a B2C (BusinessToCustomer) , a B2B (BusinessToBusiness), és a B2G (BusinessTo Government) területeinek, és az egészre egy workshop teszi fel a koronát, ahol saját Sales stratégiád elkészítésében nyújtunk segítséget.

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 5.§-a értelmében sajnos személyes találkozásra most nincs lehetőségünk, így az eseményt az online térben tartjuk meg.

 

Ahhoz, hogy a workshop személyre szóló legyen, és minden projekt “szóhoz jusson”, a résztvevői létszámot 15 főben maximalizáljuk. Jelentkezz még ma, ne csússz le a szabad helyekről!

 

A negyedik alkalom előadója: Dr. Galgóczi Gábor

Galgóczi Gábor

Dr. Galgóczi Gábor – Szervezetfejlesztési tanácsadó. Jogi diplomáját a Szeged Tudományegyetemen szerezte, ahol jelenleg óraadó tanár. 10 évig dolgozott oktatásvezetőként, majd 6 évig HR vezetőként nemzetközi cégeknél. Jelenleg szervezetfejlesztési tanácsadóként támogatja vállalatok és magán személyek fejlődését. Az Input programban mentorként tevékenykedik. Több éves tapasztalattal rendelkezik üzletfejlesztés, vezetőfejlesztés, munkaügyi tanácsadás, értékesítés területen. Fő érdeklődési iránya az induló vállalkozások támogatása, vezetők fejlesztése.

Az online csatlakozás linkjét a képzés előtt e-mailben küldjük meg a résztvevőknek! Kérjük, hogy a regisztrációnál olyan e-mail címet adj meg, amelyet rendszeresen használsz! 

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkra startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és töltsd fel a honlapunkon a startup fiókodba való belépést követően az adatlapodnál található Fájl feltöltés opciónál! Az eredeti nyilatkozatot postára is adhatod – cím: Neumann Nonprofit Közhasznú Kft, 1027 Budapest, Csalogány út 47-49.,  vagy leadhatod debreceni kollégánknak, Kiss Ákosnak.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. november 25.
Időpont:
17:00 - 20:00
Esemény kategória:
-