Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Mire harap a cápa? 2. rész

2021. január 20. / 17:30 - 18:30

Mire harap a cápa? című üzleti angyal témájú online meetup sorozatunk első alkalmával a befektetői motivációkat vettük górcső alá, Csendes Olivér és Károlyi Antal személyes történetein keresztül megtudhattuk, hogyan válik valaki befektetővé.

Interaktív meetup sorozatunk második epizódjában a befektetői gondolkodásmódot helyezzük a középpontba.  Megismerheted, hogyan gondolkodik, mit keres, milyen szempontokat mérlegel egy befektető.

Eseményünk állandó szereplője Károlyi Antal, angyalbefektető, a Hungarian Business Angel Network elnöke, akinek szívügye a magyar üzleti angyalok támogatása és személyes tapasztalatainak megosztása. Beszélgetőpartnere ezúttal Zajdó Csaba, az Innonic Startup Stúdió vezetője, 2019-ben az Év fiatal vállalkozója díj nyertese, emellett a Bitninja startup angyalbefektetője. Saját bevallása szerint mindig is egy nemzetközi sikertörténetet akart felépíteni, méghozzá Debrecenből.

 

Tudd meg velünk, hogy mire harap a cápa!

 

Kiket várunk?

  • Tapasztalt vállalkozókat, üzletembereket, menedzsereket, akik érdeklődnek az üzleti angyal és befektetési tevékenység iránt
  • Startuppereket, akik jobban megismernék a befektetői gondolkodásmódot és motivációkat

 

Mikor és hol?

Online formában – ZOOM

2021. január 20. (szerda) 17:30 – 18:30

 

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételed biztosításához töltsd ki az alábbi kérdéssort!

A regisztrációhoz kattints ide!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. január 20.
Időpont:
17:30 - 18:30
Esemény kategória:
meetup
Helyszín:

Online