EN

Esemény

Konfliktuskezelés

2019. október 16. / 17:30 - 20:30
Pécs

Elolvastál már száz oldalnyi cikket, blogot, tudományos írást az innovatív vállalkozások elindításáról és fejlesztéséről, de még mindig nem tisztult ki a kép?

Akkor itt a helyed!

Az INPUT Program és a Simonyi BEDC októberben induló gyakorlatorientált workshopjain a PwC szakemberei által kidolgozott tudásanyagokkal segítünk fejleszteni a vállalkozásod! Az október 7-én induló tréningsorozatnak a Simonyi BEDC ad otthont, azonban nem csak egyetemisták jelentkezését várjuk!

A képzések tematikáját és a kapcsolódó tudásanyagot a PwC szakmai támogatásával alakítottuk ki, és olyan tapasztalt szakemberek adják elő, akik hazai és nemzetközi trendeket, példákat is beépítenek a tréninganyagba.

Az ingyenes, interaktív workshopokra hétfőn és szerdán 17:30-tól 20:30-ig kerül sor. A képzések nem épülnek szorosan egymásra, így akár csak egy-egy témára is tudtok jelentkezni.

 

Október 16. – Konfliktuskezelés:

Életünk legtöbb területe, ahol más emberekkel dolgozunk együtt konfliktusokkal tarkított. A különböző nézőpontok, értékrendek, érvelések mind-mind táptalajként szolgálhatnak egy konfliktus kialakulásához. Ez teljesen normális folyamat, azonban fontos, hogyan kezeljük az ilyen szituációkat. A hatékony konfliktuskezelés révén elérhetjük, hogy ezek a helyzetek ne alacsonyodjanak „kinek van igaza” harcokká, hanem a közös célok mentén, a lehető legjobb megoldás megtalálásával, konstruktívan, tudatosan oldjuk meg őket.

A képzés célja a résztvevők felkészítése a konfliktushelyzetek tudatos felismerésére és hatékony kezelésére, jobb interperszonális kapcsolatok kialakítására.

Kiknek ajánljuk?

A képzést ajánljuk mindenkinek, akit érdekel a téma és nyitott arra, hogy olyan eszközöket, technikákat ismerjen meg amelyek által a konfliktusokat azonosítani, tudatosítani, előre mutatóan meg tudja oldani.

A képzés tartalma:

  • A konfliktusok típusai;
  • Konfliktuskezelési stílusok;
  • Alapelvek;
  • Konfliktuskezelési stratégiák és eszközök;
  • Gyakori hibák elkerülése, avagy mit ne csináljunk.

 

Előadó: Svéda Dóra

Svéda Dóra

Dóra humán erőforrás szakértői diplomát szerzett a Corvinuson. A Coachingcentrum alapítójaként érdekli az emberekben rejlő potenciál és a tehetség kibontakoztatása, egyaránt dolgozik egyénekkel és csoportokkal is. Tréneri munkájában nagy hangsúlyt fektet a bennünk rejlő kreativitás és innováció kibontakoztatására Szakterülete a tehetség- és karriermenedzsment, változáskezelés, motiválás, nehéz helyzetek kezelése a szervezetekben, kezdő vállalkozások fejlesztése, női karriermenedzsment.

Részvételi feltételek:

  • A képzés ingyenes, de startup regisztrációhoz kötött.
  • Regisztrálj a honlapunkon startupként, majd az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
  • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve hozd magaddal a képzésre!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2019. október 16.
Időpont:
17:30 - 20:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:
7600 Pécs, Rákóczi út 80
PTE KTK HATCHERY
Rákóczi út
Pécs 7600
+ Google Térkép