Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

INPUT Next! Szeged 5. alkalom

2022. április 28. / 15:00 - 19:00
Szeged

Üzleti workshopok Szegeden, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INPUT Program szervezésében

INPUT Next! néven egy 5 alkalmas, egyenként 4 órás, gyakorlati workshopokból álló képzéssorozatot indítottunk, amely kezdő cégvezetőknek és friss, naprakész tudásra vágyó vállalkozóknak segít fejlődni üzleti, marketing, értékesítés és árazás témakörökben. A résztvevők mély, gyakorlati tudásra tehetnek szert a piacralépési stratégiák, online marketing, márkaépítés, üzleti modellek és értékesítés terén, így a képzések elvégeztével pontosan tudni fogják, hogy mit- és hogyan kell tenniük annak érdekében, hogy sikeres vállalkozást tudjanak felépíteni. 

A workshopok elsődleges célja a tudásmegosztás, az új generációs vállalkozók naprakész tudással való felvértezése, és a helyi üzleti vállalkozói közösség aktivizálása.

 

Aktuális képzésünk – regisztrálj és vegyél részt!  

5. Alkalom: Sales, sajtó, projektmanagement. Hogyan hozd ki a legtöbbet a vállalkozásodból?

Időpont: 2022. április 28. 15:00 – 19:00

Érintett területek: 

  • Hogyan kerülj be a sajtóba, ingyen?
  • Értékesítési szövegírás technikák.
  • Sales weboldal alapok az online értékesítéshez.
  • Projektmanagement: a sikeres megvalósítás hozzávalói.

 

Kinek ajánljuk a részvételt? 

Fejlődni akaró és induló, akár leendő vállalkozóknak, akik 2022-ben szintet szeretnének lépni a vállalkozásokkal.

 

Előadó: Süvöltős László

Süvöltős László

Süvöltős László a Simplegrow vezető tanácsadója, marketing- és üzletfejlesztési szakértő. Kiemelt területe az üzleti modell kialakítás meglévő KKV- és startup vállalkozások részére, ezen belül is az árazási modellek kialakítása és bevételmaximalizálás. László a Startup Campus Inkubátor Zrt. startup inkubátor korábbi operatív vezetője és befektetési menedzsere. Munkája során részt vett az inkubátor 18 céltársaságból álló portfóliójának felépítésében, amelybe összesen, follow on befektetésekkel együttesen 1 200 000 000 Ft feletti kockázati tőkét vontak be. Korábbi igazgatósági tagja az Insimu Patient egészségügyi startupnak, amely 2018-ban a CESA (Central European Startup Awards) díjat nyert. A Vállalkozz Magyarország! program oktatója, mely során eddig 150+ vállalkozás elindulását támogatta. Lelkes közösségépítő és kétgyermekes családapa.

 

Regisztráció és részvételi feltételek:

  • A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha nem vettél még részt korábbi eseményünkön, regisztrálj a honlapunkra startupként.
  •  Ha új startapként regisztráltál, a regisztrációd elfogadása után tudsz a honlapunkra bejelentkezni az általad megadott e-mail cím/jelszó megadásával. Ha már régebben regisztráltál, az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a tréningre jelentkezni. A tréning leírásánál lévő jelentkezem gomb megnyomásával.
  • A workshopon csak nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a karmann.roland@neum.hu e-mail címre. Az eredeti, kitöltött nyilatkozatot pedig papír alapon hozd magaddal a képzésre, és add oda az INPUT program szegedi koordinátorának, Karmann Rolandnak!  Ha a korábbi tréningen már töltöttél ki nyilatkozatot, akkor ezt már nem kell újra megtenned!
  • Ha kérdésed van, keresd kollégánkat, Karmann Rolandot a fenti e-mail címén, vagy a +3670 669 5662 telefonszámon.

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2022. április 28.
Időpont:
15:00 - 19:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:
6700 Szeged, Párizsi körút 8
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Párizsi körút
Szeged 6700
+ Google Térkép