Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Esemény

Collision Conf - 2020

2020. június 23. 00:00 - 2020. június 25. 00:00

Ez most nem az a buli, amiből kimaradhatsz! 3 napon keresztül, több mint 100 országból 450 előadó és 30000 résztvevő találkozik a tech világ olimpiájának tartott startup konferencián: ezúttal az online térben. A Microsoft, a Netflix, a LinkedIn, a Facebook, a Slack, a Google, az Amazon már csatlakoztak. És te?

Lépjünk eggyel hátrébb és vizsgáljuk meg, hogyan tud a Collision 2020-ban online is valódi és egyedülálló tartalmat nyújtani startupod vagy szakmai fejlődésed előmenetelében, és hogyan tudsz az INPUT Program segítségével te is részt venni rajta!

A konferencia közel 100 órányi exkluzív tartalommal várja a résztvevőket, 30 különböző iparág kiemelkedő szakértőjével és képviselőjével. Legyen szó márkaépítésről, lead-generálásról, networkingről vagy csupán inspiráció gyűjtésről, a világ legnagyobb cégeitől tanulhatsz! Az előadások és kerekasztal beszélgetések mellett lehetőséged nyílik workshopokon és mesterkurzusokon is részt venni, ahol személyes kapcsolatokra tehetsz szert, vagy felteheted vállalkozásoddal kapcsolatos kérdéseidet az előadóknak.

Apropó előadók. Tudtad, hogy idén Brad Smith, a Microsoft igazgatója is színpadra lép? Az üzleti világ képviselői mellett itt lesz az NBA történelmének egyik ikonikus játékosa, Shaquille O’Neal (befektető a Steady-nél), valamint a világhírű DJ, Steve Aoki is. A teljes névsort lent találod, de elöljáróban itt egy kis ízelítő:

  • Dawn Ostroff – Chief Content & Advertising Business Officer at Spotify
  • Cal Henderson – Co-founder & CTO at Slack
  • Kate Brandt – Google Sustainability Officer at Google
  • Greg Peters – Chief Product Officer at Netflix
  • Neal Mohan – Chief Product Officer at YouTube
  • Gillian Tans -Chairwoman at Booking.com
  • David Fischer – Chief Revenue Officer at Facebook
  • Marc Raibert – Founder at Boston Dynamics
  • Tom Taylor – SVP & Head of Alexa at Amazon
  • Rajeev Suri – CEO & President at Nokia

Meet our Collision from Home speakers | June 23-25, 2020

The world’s most influential CEOs, founders, government leaders and more will speak at Collision from Home. Join them this June.

 

A 3 napos rendezvény eseményeit a Collision saját fejlesztésű applikációján keresztül követheted nyomon. Ennek segítségével nem csak összeállíthatod a számodra érdekes előadásokat, hanem közvetlen kapcsolatba kerülhetsz a többi résztvevővel és kulcsszereplővel is, legyetek bárhol a világban. Így semmi sem szabhat gátat annak, hogy a lehető legtöbbet hozd ki ebből a pár napból!

Hogyan tudsz részt venni a Collision 2020-on?

Az INPUT Program célja, hogy a hazai startup ökoszisztéma fejlődését támogassa, ezért több ötletgazda, startupper vagy érdeklődő számára biztosítja a részvételt a 2020-as Collision online konferenciára.

A jelentkezéshez először a honlapunkon kell regisztrálnod (ha még nem történt meg korábban), majd bejelentkezés után a cikk alatt megjelenő Jelentkezem gombra kattintva véglegesítheted a folyamatot. Ezt követően e-mailben értesítünk a továbbiakról.

Hasznos információk

A Collision 2020 a Covid-19 járvány miatt online formában zajlik.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a lehetséges résztvevők száma limitált.

Az INPUT Program a konferenciajegyet biztosítja.

A programok minden nap magyar idő szerint 16.00-23.00 között kerülnek megrendezésre.

 

Az esemény időpontja: 2020.06.23- 25.

A regisztráció határideje: június 22. 09:00

Kiértesítés végső határideje: június 22. 24:00

 

Elvárások:

A részvétel igazolása érdekében a résztvevőktől személyes nyilatkozatot várunk, valamint egy, a személyes részvételt egyértelműen igazoló képernyőképpel kell igazolni. (pl: a személyes jegy-azonosítót/nevet tartalmazó kép)

Kiválasztás esetén legkésőbb június 22-ig együttműködési nyilatkozatok aláírása és feltöltése:

Együttműködési nyilatkozat 1

Együttműködési nyilatkozat 2

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2020. június 23.
Időpont:
00:00 - 00:00
Esemény kategória:
-
Helyszín:

Kanada, Toronto (online)