Hírlevél feliratkozás
EN

Esemény

Pénzügyi és befektetési alapok

2021. május 04. / 16:30 - 19:30

A Pannon Egyetem és az INPUT program közös online képzéssorozata abban segíti a résztvevő hallgatókat, hogy fejlesszék a vállalkozói kompetenciáikat és kidolgozzák saját innovatív projektjüket, vállalkozási ötletüket.

A tematikák és a képzések tudásanyaga a PWC munkatársainak szakmai támogatásával került kialakításra.

 

Pénzügyi és befektetési alapok – május 4. 

Ha vállalkozásunk van, mindig tisztában kell lennünk a pénzügyi lehetőségeinkkel, aktuális helyzetünkkel és az elérhető forrásokkal is. A képzés során a következő kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők: Hogyan mérhető egy vállalkozás működése pénzügyi szempontból? Hogyan értelmezzük az eredménykimutatást, a mérleget, vagy a cashflowt? Milyen kritériumokat támasztanak általánosságban és a Magyarországon elérhető befektetések?

 

A képzés célja, hogy betekintést nyújtson a résztvevőknek a pénzügyek területére, alapismereteket biztosít a finanszírozás és a befektetési döntések területén.

 

Kiknek ajánljuk?

A képzést mindenkinek ajánljuk, akit érdekel a téma, rendelkezik pénzügyi ismeretekkel és szeretné megérteni a startupok pénzügyi struktúráját, megismerni gyakorlati példákat és módszereket, vagy befektető bevonását tervezik.

 

A képzés tartalma:

 • Pénzügyek;
 • Befektetések és típusai, hazai rendszerek;
 • Legjelentősebb befektetési alapok, aktualitások;
 • Üzleti terv;
 • Áttekinthető dokumentációs rendszer.

 

Előadó: Sziller Olivér

Sziller Olivér a Commerzbank Zrt. nagyvállalati igazgatói székét hagyta ott 11 sikeres év után, hogy saját vállalkozásba kezdjen, így  7 évvel ezelőtt MyConcept néven megalapította  üzleti tervezéssel és válallatfinanszírozással foglalkozó cégét, amely mára az egyik legnagyobb hazai üzleti tervező szeplő lett. Diplomáit a BGE pénzügy és pénzintézet szakán, majd a Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás mesterszakán szerezte. Saját cége mellett modulvezető és oktató az IBS Nemzetközi Főiskolán, rendszeres előadó a Corvinus Egyetemen, de számos inkubátornál, akcelerátornál, illetve kockázati tőkebefektető társaságnál mentorként is tevékenykedik.

 

Részvételi feltételek:

 • A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 • Ha még nem regisztráltál, akkor regisztrálj a honlapunkra startupként (a városnál Veszprémet jelöljétek be! ),
 • Ha már van honlap regisztrációd, akkor az egyéni fiókodba való belépést követően tudsz a képzésre jelentkezni.
 • A képzésen nyilatkozattal rendelkezők vehetnek részt. Ha még nincs aláírt nyilatkozatod, töltsd le innen, és kitöltve, aláírva küldd el e-mailben a matyas.monika@neum.hu e-mail címre, vagy tölts fel a honlapunkra az alábbi módon:
 1. A www.inputprogram.com oldalon a bejelentkezés menüben add meg az egyéni fiókod adatait, amivel regisztráltál.
 2. Kattints a Bejelentkezésre
 3. Az adatlapodba jutsz, ahol a postaláda menüpontban lehetőséged van fájl feltöltésre.

 

Jelentkezésed csak azzal válik véglegessé, ha megküldöd a nyilatkozatot, ebben az esetben tudunk helyet biztosítani a képzésen. Aki már kitöltött ilyen nyilatkozatot, annak ezt nem kell újra megtennie.

Amennyiben a fent leírtakat teljesíted, a képzés napján a regisztrációkor megadott e-mail címre fogjuk kiküldeni az online előadás linkjét, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

A képzést min 10 jelentkező esetén tartjuk meg, de max. 20 fő vehet rajta részt, ezért érdemes minél előbb regisztrálnod! A részvételhez Zoom linket a rendezvény napján e-mailben küldünk, ezért fontos, hogy regisztrációdkor olyan e-mail címet adj meg, amit napi szinten használsz!

Lépj be a fiókodba az eseményre történő jelentkezéshez! Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

Részletek

Dátum:
2021. május 04.
Időpont:
16:30 - 19:30
Esemény kategória:
-
Helyszín:

ZOOM