Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Generációváltás a családi vállalkozásokban

2020.10.15. / 10:00 - 12:00

esemény cover

A legtöbb családi vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a fiatalabb generáció átveszi a vállalkozás vezetését. Ez a cég és a család életében is sok feszültséggel és változásokkal járhat, hiszen a fiatalabb generáció friss lendületet, modernebb szemléletet, innovatív megoldásokat hoz a cégbe, az idősebb generáció azonban sokáig ragaszkodik a hagyományokhoz, illetve nehezen engedi ki az irányítást a kezéből.
A generációváltás okozta kihívásokról, a jogi hátteréről, és a családi vállalkozások irányításáról beszélgetünk az Innovatív Vállalkozás Menedzsment Műhely  sorozatunk következő részében.

 

Az eseményen részt vesz szakmai partnerünk, a Telekom Hello Biznisz is  vendégével, Kürti Tommal, aki a Kürt Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa, a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítója.

 

A Telekom Hello Biznisz oldalán a magyar KKV-k figyelmét hívják fel a digitális eszközökben és megoldásokban rejlő előnyökre, legyen szó értékesítésről, marketingről vagy éppen hatékonyságnövelésről. Nincs is másra szükséged, mint megbízható internetelérésre, és egy internetképes okostelefonra, tabletre, laptopra vagy asztali gépre, és már kezdődhet is a vállalkozásod fejlesztése!

 

A Hello Biznisz Klub közösségéhez való csatlakozással még láthatóbbá teszik a vállalkozásodat, hogy mások ihletet meríthessenek a sztoridból, és leendő ügyfeleid is jobban megismerhessenek. Az oldalon elkészítheted az online névjegykártyádat, amit saját felületeiden is megoszthatsz. Lehetőséget biztosítanak a Telekom saját online felületein való megjelenésre, sőt, időről-időre a Hello Biznisz Klub tagjai közül választják ki reklámjaik szereplőit is.

 

Kérdések merültek fel a vállalkozásoddal kapcsolatban? Csatlakozz a Telekom Hello Biznisz Facebook csoporthoz ahol szakértőik és a csoport tagjai is segítségedre lehetnek a válasz megtalálásában.

 

KÜRTI TAMÁS

Intézményvezető, tulajdonos

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Agilitás és digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

A generációváltás jogi kérdéseiben dr. Papp Anna Katalin az Opus Legal Ügyvédi Irodától nyújt segítséget, illetve találkozhattok olyan kaposvári családi vállalkozással is, akiknél nemrég ment végbe a generációváltás.

 

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezés, információ: 82/501-025, 501-012,  vagy e-mailen:   athurzo@skik.hu címen.

 

Részletek

Dátum:
2020.10.15.
Időpont:
10:00 - 12:00
Esemény kategória:

Szervezők

Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara
Telekom Hello Biznisz

Helyszín

Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara
Anna utca 6.
Kaposvár, 7400 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
82/501-025
Honlap:
www.skik.hu