Üzletfejlesztési csapat

Az INPUT Üzletfejlesztési csapata

KIK VAGYUNK?
 • Nemzetközi, üzleti és startupos háttérrel rendelkező fiatal csapat, akikben ég a vágy, hogy a startupokat nemzetközi piacra segítsék.
 • A PWC nagymúltú szakmai tudásával és egész világra kiterjedő kapcsolatrendszerével segíti csapatunkat, mind személyes tanácsadás, mind startupok képzése terén.
MI A CÉLUNK?

Küldetésünk a startupok személyre szabott támogatása, hogy nemzetközi sikersztorik szülessenek és vidéken is aktív startup ökoszisztémák épüljenek ki.

MIT CSINÁLUNK?
 • Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy a startupok nehézségekkel és bizonytalansággal teli útját tudásunkkal, tapasztalatunkkal és kapcsolati tőkénkkel minél zökkenőmentesebbé tegyük.
 • A program indulása óta azt tapasztaltuk, hogy a legnagyobb nehézségek a validációs és a kezdeti értékesítési fázisban lévő csapatoknál, valamint befektetők keresésével kapcsolatban vannak, ezért ezekre a témakörökre fókuszálva kifejlesztettünk egy képzési programot és konzultációs rendszert.
 • Teljeskörű üzletfejlesztési tanácsadást, személyes konzultációt és tematizált képzéseket, úgy nevezett sprinteket nyújtunk, mellyel célunk, hogy a startupok számára releváns információkat és tudásanyagot tudjunk közvetíteni az együttműködésünk során.
 • Szeretnénk megadni a lehetőséget tehetséges magyar csapatoknak, hogy nemzetközi közegben is kipróbálhassák magukat. A kiválasztott csapatokat nem csak felkészítjük, el is juttatjuk különböző startup versenyekre szerte a világon.
KIKNEK SEGÍTÜNK?
 • Olyan innovatív ötlettel rendelkező csapatoknak, akik szeretnék validálni ötleteiket, szeretnék megtudni, hogy van-e kereslet a termékükre, illetve szeretnének befektetést szerezni, csak nem tudják honnan és hogyan.
 • A befektetés előtt állóknak a Befektetési Sprintet javasoljuk, mely során segítünk meghozni nekik a döntést melyik befektetési vonal lenne számukra a legelőnyösebb, valamint a one pager, az üzleti terv és a befektetői pitch kialakításában támogatjuk őket.
 • Azoknak a csapatoknak akik a termékük célcsoportját szeretnék megtalálni, illetve az ötletüket validálni, a Marketing és Validációs Sprint nyújthat segítséget.
SZOLGÁLTATÁSAINK
 • A Sprintek, vagyis a tematizált, 5 alkalmas gyorstalpaló kurzusaink személyre szabottan segítenek a csapatoknak bizonyos témakörökben, legyen szó befektetésről, üzleti tervről, marketing tervről validációról.
 • Személyes üzletfejlesztési konzultáció: Az üzletfejlesztési tanácsadással célunk a startup bármely életszakaszában felmerülő problémák, hiányterületek, elakadások azonosítása és megoldása. Személyre és projektre szabott stratégiai iránymutatást nyújtunk a csapatoknak, hogy rájöjjenek merre érdemes tovább menniük, mire érdemes fókuszálniuk, min szükséges változtatniuk.
 • Nemzetközi piacra jutás: Az INPUT Program egyik fő célja, hogy nemzetközi piacra segítse a tehetséges magyar startupokat. A kiutazások széles skálát ölelnek fel, tanulmányutak, versenyek, kiállítások is megtalálhatók a kiírások között. Csapatunk azonban nem csak segít kijutni a kiválasztott startupoknak a nemzetközi eseményekre, hanem a kiutazás céljának megfelelően fel is készíti őket az eredményes részvételre.