Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Eger
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Eger
+36 70 669 5657
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Első pillantásra izgalmasnak, hasznosnak és nagyon mainak láttam az INPUT programot és rögtön az volt az érzésem, hogy ebben én részt szeretnék vállalni. Azonnal elkezdtem gondolkodni, hogy Eger és környékén hogyan tudnám ezt megvalósítani, és hogy mivel tudom a programot segíteni.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Eddigi munkáim és civil szervezeti tevékenységem során többfajta “ökoszisztémát”, gazdasági és kulturális területet is megismertem és segítettem a városban, melyek kapcsán széleskörű kapcsolati hálót sikerült kiépítenem Egerben. Ezt a tapasztalati és kapcsolati tőkét szeretném kamatoztatni a helyi startup vonalon is.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Az INPUT program, határozott fókuszának köszönhetően egy olyan eszközt ad a kezembe, melyet ügyesen használva el lehet érni a helyi ötletgazdákat, startupokat és az ő igényeikre figyelve motiváljuk, segítjük őket. És hogy mi az erősség? Pont az, hogy a helyi startupok és ötletgazdák állnak a központban és a program friss szemléletének köszönhetően hatékonyan lehet előre haladni.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Egyrészt az INPUT program a személyes igényeket figyelembe véve több szinten és különböző területeken segíti a helyi kezdeményezéseket. Ezzel lendületbe hoz ötleteket, előbbre segít startupokat a megvalósulás és a nemzetközi piacra lépés felé vezető rögös úton. Másrészt Egerben is itt az ideje, hogy segítsünk egymásnak a helyi ökoszisztéma felvirágoztatásában, hisz ezzel nem csak az egyes startupok nyerhetnek. Bátran forduljatok hozzám, hogy az INPUT programban található tudást, kiterjedt szakmai hálót és nemzetközi kapcsolati tőkét ki tudjuk használni és sikerre tudjuk vinni az ötleteiteket, ami mindannyiunk közös célja.