Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Kecskemét
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Kecskemét
+3670 500 36 19
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Sok induló vállalkozás nem a jó ötletek hiánya, vagy a kezdeményezőkészség elégtelensége miatt szűnik meg, hanem mert a menedzsmentjük terén kritikus elmaradások mutatkoznak. Úgy gondolom, hogy rendkívül fontos a szerepe azoknak a háttérintézményeknek, amelyek segíthetnek áthidalni ezeket a hiányosságokat. Megtisztelő, hogy én is részese lehetek egy olyan támogató szellemi műhelynek, amely képes megadni minden segítséget ahhoz, hogy sikeressé váljanak a vállalkozó kedvű innovátorok.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

A startup jellegű innovatív kezdeményezések kitüntetett szerepével már az egyetemi éveim alatt megismerkedtem, és a bennük rejlő hatalmas fejlődési potenciál miatt kezdett el foglalkoztatni a hazai helyzetük. Kutatásaim során megismertem a hazai kis- és középvállalkozásoknak nyújtott Európai Uniós támogatási rendszereket, és az általános fejlesztéspolitikai irányelveket, mely ismereteket a csatlakozó startupokkal szívesen megosztok, ezáltal is segítve a dinamikus fejlődésüket.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Rengeteg kreatív ötlet, kimagasló szaktudással rendelkező kolléga vesz körül bennünket és a sikerorientált csapatmunka miatt gyakran tűnik úgy, hogy nincs számunkra lehetetlen. Az INPUT program egy igazán inspiráló környezetet biztosít minden résztvevő számára azáltal, hogy pezsgő workshopokat rendez, számos szakmai kiválóság közreműködésével.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Az INPUT program egy rendkívül sokrétű mentor hálózatot hoz létre, amely széleskörű nemzetközi tapasztalatok felhasználásával kerül kialakításra. Így képes lesz arra, hogy lerövidítse a sikerhez vezető utat a vállalkozások számára. Ezt a lehetőséget egyszerűen kár lenne kihagyni.