Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

+36 70 669 56 52
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Az INPUT programban megfogalmazott eszme, valamint a kitűzött cél, melyben Magyarországot, a hazai IT szereplőket, startuppereket támogathatom első olvasásra felkeltette a figyelmemet. Emellett, hogy a győri régióban szereplő ötleteket, ötletgazdákat felkarolhatom, támogathatom és megadhatom nekik az esélyt arra, hogy a nekik megérdemelt helyre eljussanak a nagyvilágban külön felkeltette az érdeklődésemet.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Több mint 10 éves – nemzetközi területeket is érintő – IT tapasztalattal rendelkezem. Nagyon sok ötletgazdának segítettem már a termékén, legyen az egy weboldal, mobilapp, vagy bármilyen IT tevékenység, így tudom, hogy mikor, melyik fázisban milyen jellegű segítségre lehet szükségük. Emellett az elmúlt 5 évben egyre jobban belemélyedtem a startupok világában, ezért állandó résztvevője vagyok a hazai eseményeknek és a nagyobb nemzetközi rendezvényeknek, jó viszonyt ápolok a helyi sajtóval, Egyetemmel, és a kamarával is, remélve, hogy egyszer még kamatoztathatom ezeket a kapcsolatokat, tapasztalatokat. Úgy érzem, most jött el ennek az ideje.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

A program nem csak nekem, hanem mindenkinek megadja a lehetőséget arra, hogy a “szárnyait” bontogassa, próbálgassa. Hiszem, hogy lesznek közülünk olyanok, akik szárnyalni fognak. Ez a cél, ez a kihívás hajt engem, hogy legyenek helyi sikertörténetek, amelyekből erőt meríthet az összes helyi szereplő és többen mernek majd belevágni az álom ötletükbe, vállalkozásukba.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Itt a lehetőség, bátran, semmi veszteni valójuk nincs. Ez a program nem kér semmit, csak adni szeretne, támogatni, esélyt adni az összes helyi ötletgazdának. Vágjanak bele, és ha elakadnak, mi majd segítünk! A helyi ökoszisztéma szerves részéve tudnak válni, ahol nem csak a helyi startuppereket, hanem a mentorhálozatunk tagjait, együttműködő partnereinket is megismerhetik.