Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Nyíregyháza
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Nyíregyháza
+36-42-311-544

2000. novemberében, a kamarai törvény módosításával szerveződött újjá, mintegy 1500 vállalkozás képviseletében és működik azóta is gazdasági önkormányzatként a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mely 2000. április 1-je óta a kézműves vállalkozók érdekeit is képviseli.

 Az azóta eltelt rövid időszakban bizonyítást nyert, hogy az országos és helyi önkormányzatokra épülő, demokratikus magyar társadalomban nem nélkülözhető a gazdaság önigazgatása, annak minden területét reprezentáló, a vállalkozók számára szolgáltatásokat nyújtó szervezet. A kamarai tagok száma szerint nem, de gazdasági súly tekintetében jelentős szerepet tölt be a megye gazdaságszervezésében. A kamara széleskörű és egyre bővülő szolgáltatásokkal áll a tagok rendelkezésére. Fontos feladata és szerepe van a gazdaság általános érdekképviseletében, az üzleti forgalom biztonsága és a tisztességes piaci magatartás elősegítésében, az iskolarendszeren kívüli gyakorlati képzés megyei felügyeletében és szervezésében, a mestervizsgáztatás területén. Egyik legfontosabb kérdés tagjaink piacra jutásának segítése és a térségi tőkebefektetések gazdasági koordinációjának előmozdítása. A kamara által nyújtott szolgáltatások széles spektrumot fognak át és a vállalkozók igényeinek megfelelően folyamatosan és dinamikusan bővülő tendenciát mutatnak.

Kérem, vegyék igénybe a Kamara ingyenes, valamint a tagvállalkozók számára jelentős kedvezményeket nyújtó szolgáltatásait és jelezzék, amennyiben ezek még további bővítését tartják szükségesnek. A kamara minden munkatársa készséggel áll rendelkezésükre telefonon, levélben és személyesen egyaránt.

 

Tisztelettel:

Pekó László a kamara elnöke

Nagyné Varga Katalin a kamara főtitkára