Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

+36 70 669 5658
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

A programról szóló felhívás elolvasása után lehetőséget láttam arra, hogy tősgyökeres miskolciként, itt maradva a szülővárosomban, valami hasznosat tegyek a program célcsoportját képező kreatív emberekért, és az eddig megszerzett tapasztalataimat, kapcsolataimat kihasználva én is részesévé váljak egy újszerű kezdeményezésnek.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Az eddigi munkáim során szerzett oktatói, tréneri tapasztalataim segíthetnek majd a bevont ötletgazdák, startupok számára tervezett képzések kialakításában, lebonyolításában. Személyes kapcsolataim, valamint a vállalkozói és pályázati múltam révén pedig remélem, hogy tudásom hasznos lesz mind a program munkatársai, mind pedig az INPUT program célcsoportja számára.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Az INPUT program részleteit megismerve egyre inkább úgy látom, hogy ez egy alaposan előkészített, jól felépített, a kreativitást, az új lehetőségeket, és az új megoldási módokat támogató program. Segítségével, a Magyarország kevésbé fejlett régióiban megtalált tehetségei is felkerülhetnek a világ startup térképére. Mindezt úgy, hogy ennek én is egy aktív résztvevője lehetek.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Elsősorban azt mondanám, hogy bárhol is akadnak meg ötleteik megvalósításában, forduljanak bizalommal a városukban található koordinátorhoz, mert egy olyan szakmai team és tudás áll a koordinátorok mögött, aminek segítségével egy helyen kaphatnak ingyenes segítséget a probléma megoldásához, valamint ötletük sikerre viteléhez. Az Ő sikerük, a mi sikerünket is jelenti, így a cél a közös.