Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Dunaújváros
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Dunaújváros
+ 36 30 310 18 79
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Mikor hallottam a programról, már a jelentkezésem előtt azon kezdtem el gondolkodni, hogyan tudnám fejleszteni a Fejér megyei ökoszisztémát. Mindenképpen a program részévé szerettem volna válni, ezáltal segíteni a helyi ötletgazdák, starupok fejlődését.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Az eddigiek során több munkakörben is dolgoztam, amelyek által kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezem, elsősorban Fejér megyében. Az utóbbi 9 évben egy webhoszting cégnél dolgoztam, ahol a technikai ügyfélszolgálati munkakörtől a cégvezetői pozícióig sikerült eljutnom. Így sok tapasztalatom van az ügyfélkezelésben, szervezetfejlesztésben, feladat-automatizálásban, üzleti tervezésben.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

A program elsősorban rengeteg új tudást és kapcsolatot ad számomra. Erőssége a csapatban rejlik szerintem. Minden egyes területen a legjobbak dolgoznak és a fókuszban mindig a startupok és ötletgazdák állnak.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Azért, mert az INPUT igyekszik a lehető legtöbb segítséget megadni ahhoz, hogy az ötleteddel foglalkozhass, és mielőbb sikereket érhess el.