Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Pécs
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Pécs
+3670 669 56 50
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Az INPUT program olyan lehetőséget kínál, amelyre még nem volt példa Magyarországon, emellett nem csak a projekt idejére tervez: olyan startup ökoszisztémát szeretne létrehozni, ami később is valódi támogató közeget jelent a jövő magyar innovátorainak. Ez egy izgalmas kaland, aminek jó a részesévé válni!

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Hosszú ideig dolgoztam IKT kisvállalkozásban, így a saját bőrömön tapasztaltam, hogy mekkora szükség van azokra a szolgáltatásokra, amit az INPUT kínál. Ismerem az induló kezdeményezések nehézségeit, a buktatókat. Remélem, hogy a tapasztalataim segítenek abban, hogy sok pécsi IKT startup-nak nyíljon lehetősége nem csak nagyot álmodni, hanem valóra is váltani az álmát.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Az IKT vállalkozások világa a szívemnek nagyon kedves, ezért is örülök, hogy a szereplői a dél-dunántúli régióban is különleges lehetőségekhez jutnak a projekt által. Az INPUT erőssége, hogy az ötletet a megszületésétől a nemzetközi piacra lépésig végigkíséri és folyamatosan támogatja az ötletgazdát az egyedi igényeihez igazodva, a startup-világ sikeres szereplőinek közreműködésével. Hiszem, hogy miközben területi koordinátorként végig kísérem majd az ötletgazdákat ezen az úton az első botladozó lépésektől a nemzetközi sikerig, az ő sikerük az én sikeremmé és büszkeségemmé is válik.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Furcsa hasonlattal élve: az INPUT-tal a startupok nem egy one-size ruhát kapnak, amit magukra kell erőltetniük, hanem egy elsőosztályú szabót, aki tökéletesen rájuk szabja a szmokingot. Ez nem egy pályázat a sok közül, ez IGAZI LEHETŐSÉG! Ki hagyná ki az esélyt, hogy a fejéből kipattanó ötletből nemzetközi siker váljon?