Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Kecskemét
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Kecskemét
+36302078368
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Koordinátorként korábban is vettem részt infokommunikációs projektben, ismerem ezt a közeget, és nagyon motivál, hogy releváns szakmai szolgáltatásokkal tudjuk segíteni a leendő startupokat az INPUT program keretében.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Marketing vezetőként dolgoztam több kecskeméti piacvezető kkv-nál, ezért a PR, kommunikáció és az informatika világára is rálátásom van, és saját tapasztalatból tudom, hogy az infokommunikációs innovációk milyen mértékben alakítják át folyamatosan a piacot és a mindennapi életünket. Dolgoztam startup cégnél is, így belülről láttam, hogy milyen kihívásokkal néznek szembe a kezdő vállalkozások.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Szakmai felkészültség, lendület, csapatmunka. És ami a legfontosabb: az INPUT kézzel fogható módon segít az ambiciózus fiataloknak, hogy vállalkozóként a saját termékükkel, szolgáltatásukkal, ötletükkel tudjanak érvényesülni akár itthon, akár a külföldi piacokon.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Sok embernek van remek ötlete a mai világban, de csak nagyon kevés startup képes arra, hogy e mögé sikeres vállalkozást is építsen, és azzal a piaci körülmények között is megállja a helyét. Erre jött létre az INPUT: Te hozod az ötletet, mi pedig megmutatjuk, hogyan csináld jól!