Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

+36 70 669 56 54
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

Már a programról szóló tájékoztató is nagyon figyelemfelkeltő volt. Látszott rajta, hogy egy merőben új, fiatalos és igazán hasznos projekt-végrehajtási formával van dolgom, ahol napi kapcsolatban vagyok minden szereplővel. Az egyik legfőbb vonzereje számomra még is az, hogy a program segítségével szűkebb hazám – Kaposvár és környéke – is felkerülhet a nemzetközi startup térképre.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Az INPUT program előtt egy másik projektben dolgoztam koordinátorként, amelyben nagyon sok hasznosítható tapasztalatot szereztem. A projekteknek van egy sajátos lüktetése és akkor tud igazán sikeressé válni, ha a megvalósítók, a közreműködők és a célcsoport tagjai összhangba kerülnek egymással, mindenki tudja, mire van szüksége a másiknak. Területi koordinátorként a program szereplőinek sikeres összehangolásával kívánok eredményeket elérni. Olyan embereket szeretnék megismertetni egymással, akik eddig nem is gondolták volna, hogy lesz dolguk egymással.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Mivel eddigi munkáim során is a kihívásokat kerestem, elsősorban most is ezt várom. Látszik a feladat nagysága, de egyben a szépsége is. A program erősségét a kohézióteremtő képességében látom. Igazi ereje azonban akkor mutatkozik majd meg, amikor a koordinátorok által felölelt régiókban olyan új ötletgazdák, startupok kerülnek elő, akiknek eddig nem volt lehetősége felszínre jutni és ott is maradni. A végcél természetesen az, hogy a kialakult ökoszisztéma a program után is működjön.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Csak buzdítani tudom az ötletgazdákat és a startupokat a programhoz történő csatlakozásra. Egy stabil háttérrel rendelkező, kiváló szakmai gárda jött össze, akik remekül kézben tartják a folyamatokat. Ennek köszönhetően annak is ugyanolyan esélye van kikerülni a nemzetközi startup piacra, aki esetleg még csak egy jó ötlettel rendelkezik, de nem tudja hogyan induljon el, mint akinek már egy kész terméke van.