Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Debrecen
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Debrecen
+36 70 669 5659
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

A startupok világával először érdekességként, hobbiként kezdtem foglalkozni, felismerve a bennük rejlő innovációt, és a nemzetgazdasági értéket. Az érdeklődésem nyomán az elmúlt években megismertem a debreceni szervezőket, ötletgazdákat, mentorokat és szinte észrevétlenül magam is a helyi startup ökoszisztéma aktív részesévé váltam. Az INPUT program szellemiségével, célkitűzéseivel azonnal azonosulni tudtam. Területi koordinátorként lehetőségem van arra, hogy professzionálisabb szinten, erőforrásokkal felvértezve tudjam folytatni az eddig megkezdett utat a közös siker felé.

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Munkatapasztalatom sokrétű, az elmúlt bő évtizedben a civil, az állami és a versenyszektorban egyaránt releváns gyakorlati tapasztalatokra tettem szert. Pályakezdő koromtól pályázati és innovációs projektek felkutatásával, menedzselésével ás forrásteremtésével foglalkozom, legyen szó technológiai, vagy társadalmi újításokról. Ezt a sokrétű tapasztalatot és a helyi ökoszisztémában betöltött szerepemnek köszönhető széles kapcsolatrendszeremet tudom az INPUT program sikerének szolgálatába állítani.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Az INPUT maga is olyan, mint egy startup, hiszen egy meglévő problémára ad választ: a mai kortárs ötletgazdák, fejlesztők egyik legnagyobb kihívása a külföldi piacra jutás – ez pedig nem csak az ő érdekük, hanem nemzetgazdasági szempontból, össztársadalmi érdekként is értelmezhető. Nagyon jól felépített program, amely a startup szektor minden szegmensét lefedi. Az INPUT programban dolgozó csapat tagjainak lehetősége van a tudásmegosztásra, a kapcsolatépítésre és a startup ökoszisztéma fejlesztésére is.

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Térítésmentes segítséget kaphatnak a vállalkozásuk fejlesztéséhez, olyan formában ahogyan ők igénylik. A széleskörű hazai szolgáltatásportfólió mellett lehetőséget kaphatnak a külföldi megmérettetésekre, nemzetközi piacra jutásra is. Az INPUT program emellett közvetetten segítséget nyújt pályázati források, vagy üzleti angyalok által biztosított kockázati tőke elérésében is.