Háttérkép cseréje
Feltöltés
Háttérkép cseréje
Szeged
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Szeged
+3670 669 56 62
  • Miért csatlakoztál a programhoz, mi fogott meg benne?

A szegedi startup közösség több évvel ezelőtti formálódását volt szerencsém belülről megtapasztalni, így nagyon örülök, hogy most az INPUT programon keresztül, itt helyben segíthetem ennek az ökoszisztémának a fejlődését!

  • Mi az, amit Te tudsz hozzáadni a programhoz, milyen szakmai tapasztalataid vannak, melyeket fel tudsz használni az INPUT program során?

Sok mindent láttam már, sok helyen – sok munkakörben dolgoztam. Ezek a munkakörök betekintést engedtek a kommunikáció, PR, marketing és informatika világába, s megtapasztaltam ezeknek a szükségességét. Saját bőröm, belülről ismertem meg, hogy milyen startuppernek lenni, így tudom, hogy mik azok a kezdeti nehézségek, amelyek elbizonytalaníthatják a kezdő vállalkozókat.

  • Mit ad neked a program? Miben látod az erősségét?

Ez egy kiváló, sokrétű, zseniális csapat! Olyan emberek, akik hihetetlen profik a saját szakterületükön, ahol pont emiatt, nagyon jól érzem magam – mert mint egy startupnál – a csapat a legfontosabb. Az INPUT nem más, mint pozitív, teremtő emberek közössége, akik a közös célért mindent megtesznek!

  • Mit mondanál a startupoknak, miért csatlakozzanak?

Van egy jó ötleted? Szeretnéd megvalósítani, de akadályokba ütközöl? Legyél az INPUT része, és megvalósíthatod az álmod! Mi nem teszünk mást, csak segítünk kiteljesedni! Hogyan: képzésekkel, mentorhálózattal, külföldi kapcsolatokkal. Ezt egyben, ingyen, – sehol nem kapod meg!