Nemzetközi események

Ha van egy jó ötleted vagy már a külpiaci bevezetés előtt állsz, akkor ez a menüpontunk Neked szól! Itt találod meg aktuális felhívásainkat, jelentkezési felületeinket, illetve minden hasznos tudnivalót a nemzetközi lehetőségeinkről!
Jelentkezz online, hogy Te lehess a következő, aki kollégáink szakmai segítségével meghódíthatja  a nemzetközi piacokat.
TÉGED IS VÁR A NEMZETKÖZI SIKER!
NE HABOZZ, JELENTKEZZ!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • Mi az INPUT Program?

Az INPUT Program célja, hogy komplex szolgáltatási portfóliója, szakértő kollégái és széles kapcsolati hálója révén hozzájáruljon a magyarországi IKT startup ökoszisztéma fejlődéséhez, ösztönözze új innovatív vállalkozások elindítását, segítse sikeres külpiaci szereplésüket.

  • Kiknek szól az INPUT Program?

Minden olyan IKT szektorban működő vállalkozásnak, ötletgazdának, aki a Közép-magyarországi régión kívül tevékenykedik vagy teszi meg kezdeti lépéseit.

  • Milyen szolgáltatásokat kínál az INPUT Program?

Szolgáltatási portfóliónk széles körű és összetett, így az ötletfázistól a growth stage-ig minden érdeklődő számára biztosítjuk a cégre szabott szakmai segítséget. Legyen az mentorálás, képzés vagy éppen nemzetközi piacra segítés.

  • Honnan szerezhetek tudomást a külföldi eseményekről?

Kísérd figyelemmel weboldalunkat, valamint Facebook és Instagram profilunkat, hogy értesülj a legfrissebb kiírásokról. Továbbá területi koordinátoraink is felhívják figyelmedet az aktuális lehetőségekre.

  • Hogyan történik a kiválasztás?

A kiválasztás folyamatáról mindig tájékozódj a kiírásban, mert eseménytől függően változhat.

A legtöbb eseményre két körben történik a  kiválasztás. Első körben töltsd ki a jelentkezési lapot online felületünkön. A jelentkezés része egy olyan, maximum 3 perces angol nyelvű videó elkészítése, amely tartalmazza az ötlet vagy termék bemutatását, valamint egy rövid összefoglalót arról, hogy  miért a ti csapatotok lenne a legjobb választás. A INPUT nemzetközi kapcsolatokért felelős, valamint BizDev csoportja ezek alapján dönt a második körös résztvevőkről. A második körbe továbbjutott startupok zsűri előtt angol nyelvű pitch-et adnak elő. A zsűri értékel és ezt követően hamarosan megtudjuk az eredményt.

  • Hogyan jelentkezhetek?

A jelentkezéshez látogass el weboldalunkra, majd töltsd ki az esemény felhívásában megjelölt űrlapot. Figyelmesen olvasd el és törekedj a magas színvonalú bemutatkozásra és minél több információ átadására, hogy az értékelésnél jól szerepelj.

  • Mikor kapok visszajelzést a jelentkezésről?

Az eseményhez tartozó kiírásban megtalálod a visszajelzésre vonatkozó határidőt. A beérkezett jelentkezések számától függően azonban ez változhat, de a beadási határidőtől számított egy-két héten belül visszajelzünk, hogy tovább jutottál-e a második körre.

  • Mikor születik meg a végleges döntés?

A második kört, vagyis a live pitch eseményt követően, legkésőbb két napon belül.