Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Nemzetközi Mentorálás

Mit szólnál ahhoz, ha közvetlen mentor kapcsolatod lenne az USÁ-tól kezdve az Emírségekig? Olyan emberekre gondolunk, akiket akár személyesen is felkereshetsz, hogy segítsenek neked és a startupodnak nemzetközi piacra lépni. Jól hangzik? Bemutatjuk neked az INPUT Nemzetközi Mentoring szolgáltatását!

A Nemzetközi Mentoring célja, hogy hidat képezzünk közted és külföldi célpiacod között. A kezdeti lépések során olyan támaszt nyújtunk számodra, amivel magabiztosabban tudsz majd döntéseket hozni.

"A program során tapasztalt befektetőkkel, startupperekkel vagy inkubátorok szakembereivel találkozhatsz, miközben olyan kézzelfogható tudást kapsz tőlük, amit más forrásból évekbe telne megszerezni."

Ismerd meg első kézből a célpiacod, kezdd el építeni a külpiaci kapcsolati tőkéd és vedd könnyen az adminisztrációs és jogi akadályokat az INPUT Nemzetközi Mentorainak segítségével! Sikeres mentoring után pedig irány a célország, ahol személyesen is megismered leendő piacod szereplőit.

Jelenleg az alábbi országokban közvetlen találsz INPUT Mentort:

USA, Németország, Lengyelország, Moldova, Egyesült Arab Emírségek, Georgia és Ausztria.

Ha éppen nem látod a kiszemelt célpiacod, ne búsulj! Előfordulhat, hogy valamelyik Nemzetközi Mentorunk kiterjedt kapcsolatrendszerével így is a segítségedre lesz. Egy kérdést megér, nemde?


A nemzetközi mentorálás menete Feltételek

Ismerd meg nemzetközi mentorainkat!

A Nemzetközi Mentorálás menete

Ahhoz, hogy leendő mentoroddal minél felkészültebben kezdhessétek el a közös munkát, kérünk regisztrálj oldalunkon. Ajánljuk, hogy szánj egy kis időt a kitöltésre, hiszen így már az első találkozás előtt is megfelelő képet kaphat rólad a mentor.

A regisztrációt követően egyből jelentkezhetsz a Nemzetközi Mentor szolgáltatásunkra. Ezt követően kollégáink néhány napon belül felveszik veled a kapcsolatot és egy személyes (online is) interjú keretein belül kezdetét veszi a felkészülés.

Hogyan lesz nemzetközi mentorod?

Az összekötést az Üzletfejlesztési csapatunk és a Mentor Manager végzi. Ezután kezdődhet is a közös munka (3-6 alkalom), ami alatt lehetőséged nyílik kiutazni a célpiacra is, így akár személyesen is találkozhatsz a mentoroddal és az adott ország kulcsszereplőivel.

Feltételek

A Nemzetközi Mentorálás igénybevételéhez az alábbi feltételeknek kell megfelelned:

  • IKT (infokommunikáció) fokúszú vállalkozás, projekt- vagy ötletgazda vagy
  • Közép-Magyarország régión kívül végzed a fő tevékenységed
  • Magabiztos angol, vagy célpiaci nyelvtudással rendelkezel
  • Van kimutatható itthoni piaci eredményed (traction)
  • Rendelkezel itthoni vagy nemzetközi partnerekkel
  • Megalapozott gondolatod van arról, hogy melyik célországban szeretnél üzleti tevékenységet folytatni
  • Rendelkezel a célpiac nyelvén készült One Pager, Pitch desk, Business Plan dokumentumokkal

Ha úgy érzed valamelyik feltételnek még nem felelsz meg, van egy szuper ötletünk, ami számodra is közelebb hozza a nemzetközi mentoring szolgáltatásunkat! Hallottál már az üzletfejlesztési csapatunkról? Ők azok, akik minden szükséges tudást készséggel a rendelkezésedre bocsájtanak, és örömmel segítenek a startupod építésében – ráadásul térítésmentesen! Keresd fel őket még ma, és fejlődj Te is az Inputtal!

Mentorálásra fel! Készen állsz?

Szeretnél nemzetközi mentort vagy nemzetközi mentorként csatlakoznál hozzánk? Lépj be!

Bejelentkezés

Nincs még fiókod? Regisztrálj!

A Nemzetközi Mentoring szolgáltatás de minimis támogatásnak minősül.