Hírlevél feliratkozás
EN

Mentor

Csörgő László

Budapest

BEMUTATKOZÁS

Alapvetően mérnöki területről indultam, és több nagyobb vezető infótechnológiai cégnek is dolgoztam az évek alatt (IBM, T-Systems, stb.), aztán fokozatosan csúsztam a marketing, kommunikációs, illetve management irányba.

Utóbbi folyamatnak – többek között – egy idő után az lett az egyik következménye, hogy több nagykereskedelem felsővezetésében is dolgoztam – marketing vezetőként, vagy stratégiatervezési egység vezetője – de vezettem már közel száz üzletből álló üzletláncot is. Ez utóbbi esetben kitaláltam, és levezényeltem az üzletlánc teljes átalakítását is. Illetve voltam marketing vezető egy másik üzletláncban is, ahol az igazgatótanács beszavazott a három fős marketing boardjába, amelyben a 21 országban lévő 7200 üzlet stratégiájának megalkotásáért voltunk felelősek.

Mindezek mellett rendszeresen publikáltam (közel egy tucat) nagyobb szerkesztőségnek cikkeket – többek között évekig írtam vezető anyagokat a HVG vállalkozás rovatába is. Jelenleg – évek óta – a saját startupomat építem, illetve (limitált időben) az eddigi tapasztalataimat felhasználva stratégiai tanácsadást tartok startupok, közép- és nagyvállalatok részére.