Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Sugár Dániel vagyok, közgazdász. 20 éve dolgozom vezetési tanácsadóként. Amikor elhelyezkedtem, az motivált, hogy változatos feladataim legyenek és folyamatosan tudjak új és új területeket, módszereket és embereket megismerni. Ez az igény az elmúlt évek alatt mit sem csökkent, de hiszem, hogy az azóta összegyűjtött tapasztalattal immár úgy tudok tanulni, hogy közben vissza is adok valamit. Azt gondolom, erre a startup világ és az INPUT mentor program kiváló lehetőséget nyújt. Tanulni és tanítani, inspirálni és inspirálódni – ez az, ami miatt szívesen csatlakoznék a programhoz.

Amit nyújtani tudok a mentoráltaknak, az az eddig megszerzett tudásom, tapasztalatom és logikus együtt gondolkodás.

  • Mitől lesz kerek egy stratégia?
  • Hogy kell összerakni egy akár hosszabb távú üzleti tervet?
  • Hogy lehet strukturálni a legfontosabb üzeneteket úgy, hogy akár egy oldalban benne legyen a lényeg?

A vezetési tanácsadóként az engem megtalált problémák egy startup vállalkozásnál is rendszeresen felmerülnek. A megélt élethelyzetek, az eddig végzett munka pedig segítenek abban, hogy a józan ész mentén, kellő realitásérzékkel tudjam támogatni a mentoráltakat a fenti kérdések sikeres megválaszolásában.

Abban hiszek, hogy a közös munka alapja az elköteleződés és a kitartás – ez mentortól és mentorálttól egyaránt elvárható. Ha ez kellő profizmussal és megfelelő támogatással párosul, akkor a sikerhez vezető út első felét már megtettük.