Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

Schlepp Péter

Pécs

BEMUTATKOZÁS

Mind az emberek többsége én is alkalmazottként kezdtem „felnőtt” életem. Hamar rájöttem, hogy a szabadság, a függetlenség nekem többet ér, mint a (látszólagos) biztonság. Így lettem vállalkozó. Input mentorként célom, hogy minél több olyan kkv legyen Magyarországon, amelyet a valódi vállalkozói gondolkodás és személyes felelősségvállalás jellemez. Hiszek a független vállalkozások jövőjében, a saját erőből elért eredményben, a közösség, a csapat erejében!

Ahogy jelenlegi vállalkozásaim partnerei, úgy az induló illetve kezdő fázisban lévő Input mentoráltak is számíthatnak a rám jellemző kritikus nézőpontra, algoritmikus gondolkodásra. Együttműködésünk során lehetőségünk lesz megtalálni a motivációt, amely az üzemanyaga, a csapatot amely a motorja és a win-win helyzeteket, amely az értéke lesz a kezdeti időknek.

Számomra nem a végzettség, hanem a „kezdettség” számít! Tanulni, fejlődni akaró, és ezért tenni hajlandó, hosszútávon gondolkodó csapatokkal dolgozom szívesen! Fontos számomra a pontosság, az őszinteség, az elfogadás és a csapatjátékos hozzáállás, amit minden partneremtől elvárok!