Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Fő motivációm, hogy átadhassam azt a tapasztalatot, felhalmozott tudást, amit a vállalkozói, cégvezetői tevékenységem során szereztem. Hiszen miért kellene mindenkinek feltalálni a melegvizet, vagy a kanálban a mélyedést. Sokkal hasznosabb, ha az ifjú tehetségek az ötletük kidolgozására, megvalósítására fordítják az idejüket – olyan akadályok kiküszöbölésével, melyek elkerülhetők, könnyedén megoldhatók, áthidalhatóak.

Miben számíthatnak rám a mentoráltjaim? Mindenben, amiben tapasztalatom, tudásom van. Tudok és szeretek csapatban dolgozni. Tudom a feladatokat delegálni, menedzselni, ellenőrizni, megoldásokat keresni, találni. Tapasztalatom van a gazdasági jellegű döntések előkészítésében, egy projekt gazdaságosságának megítélésében. Tervezés, controlling, költségelemzés, hatékonyság, eredményt befolyásoló tényezők analízise. Gazdasági és emocionális szempontok. Ügyfélkezelés, korszerű IT eszközök alkalmazása.

Mit várok el? Az együttműködést. A mentorálás során szerzett tapasztalatok megosztását. Best practice átadást. Ellenőrzést, útmutatást, társkompetenciák meglétét, kiegészítést. Adott mentorált esetében a piacra jutás segítését – elsősorban olyan információkkal, melyek a külpiacra jutást segítik.