Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Egyetemi évei alatt kezdett el érdeklődni a startup vállalkozások iránt, majd rövid időn belül aktív szereplőjévé vált a hazai ökoszisztémának. A European Innovation Academy második évfolyamán tanulta az elméleti alapokat, majd 2013-ban meghonosította a Startup Pirates bootcamp programot Budapesten.

Számos projektet és csapatot segített elindulni a vállalkozói úton, fókuszában a validációs metódusok álltak, így az INPUT Program résztvevőinek is elsődlegesen ezen a területen tud segítséget nyújtani.

2015-től termékfejlesztéssel kezdett foglalkozni, aminek során az agilis működés mellett a digitális termékek kezdeti fázisának skálázási technikáit és elsajátította. 2017-től pedig a blockchain és crypto által felforgatott iparágak és ezeket diszruptálni igyekvő cégek üzleti tanácsadására alapított egy holisztikus csapattal dolgozó butik tanácsadó céget. Egy londoni vállalattal való összeolvadás után már globális piacon dolgoznak crypto projektek ökoszisztéma tervezésén.

A következő témákban érdemes keresni:

– ötlet validáció,

– product/market fit meghatározás,

– cryptoeszközök által működtetett platformok és ökoszisztémák közgazdasági és üzleti tervezése.

Egyéni igényeknek megfelelően alakítja ki az elvárásokat a csapatok felé, amik közösen és előre definiált KPI-ok, időterv és mérföldkövek nyomon-követése által segíti a csapat fókuszált haladását.