Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

Szeghő Kornélia

Miskolc

BEMUTATKOZÁS

Az induló vállalkozások munkáját mentorként azért szeretném végezni, mert ehhez értek a legjobban szakmailag.

Immár 28 éve foglalkozom mikro- és kisvállalkozásokkal mint könyvelő, adótanácsadó, 20 éve mint könyvvizsgáló. Amikor 1991-ben az induló családi vállalkozásunk könyvelője lettem, még nem gondoltam, hogy rövid időn belül közel 20 hasonló induló vállalkozás is rám bízza ezen feladatait, majd folyamatosan közel 100 ügyféllel voltunk kapcsolatban 25 éven keresztül. Szakmai utam során lehetőségem volt ezen vállalkozások fejlődését, növekedését figyelemmel kísérni, és tanácsadásaimmal sikerükhöz hozzájárulni. Több tucat céget az éves 2-3 millió forintos árbevételtől a több milliárd forintos árbevételig végig kísértem.

Mindezek szükségessé tették az én szakmai fejlődésemet is, és átalakulásomat a mikrovállalkozói könyvelőből a szervezetfejlesztési tanácsadó, mentor szerepkörig.

Tudom és ismerem a fejlődés pénzügyi buktatóit, és szervezeti változást igénylő feladatait, az ezzel együtt járó személyiségfejlődés szükségességét, melyet munkám során a mentorált vállalkozásaim is megkaphatnak.

Mentorált csapatomtól azt várom, hogy szívvel lélekkel higgyenek abban amit csinálnak, amit meg akarnak valósítani, és ehhez nap mint nap tegyenek is hozzá, beépítve az általam átadott tudást, és technológiát a folyamataikba.