Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

BEMUTATKOZÁS

Nagyon közel áll hozzám az üzletfejlesztés, gyakorlatilag a hobbimmá vált az elmúlt 10-15 évben. Sok (startup) cég esetében egy külső szemlélő azonnal észreveszi azokat a dolgokat, amelyeken javítva sokkal ügyfélbarátabb, céltudatosabb vagy épp hatékonyabb lehet az adott induló vállalkozás.

Egy cég vagy egy termék fejlesztése és sikerre vitele – még „külsősként” is nagyon motiváló számomra, az eddigi tudásomat pedig szívesen megosztom a mentorálásban részesülő partnereimmel a későbbi közös siker eléréséhez.

Hiszek abban, hogy a személyes közreműködésem által jobbá tehetjük az alapötletet és a startup team tevékenységét, amivel sikeresen indulhat saját célpiacát meghódítani. Sok és sokféle cég (nem csak IKT) fejlesztésében vettem részt az elmúlt közel 1,5 évtizedben kapcsolati tőkével, tudásom, tapasztalatom átadásával. Ezek között saját vállalkozások is voltak/vannak.

Egy ötletet prototípussá formázni, majd azt termék vagy szolgáltatás formájában piacra vinni és felskálázni, sokrétű és az adott termékre/szolgáltatásra testre szabott tevékenység(ek) megvalósítását igényli. A SWOT elemzéstől, a prototipizáláson át a befektetésre való felkészülésig sok átadható tudással rendelkezem. Ezek meghatározásában és kivitelezésében tudok segíteni a startupoknak. Véleményem szerint a sikeres együttműködés alapja az őszinteség és az egymásnak tett vállalások határidőhöz kötött végrehajtása.

Mindent – a startup és termékének fejlesztése szempontjából fontos dolgot – át kell beszélnünk. A célokat feladatokra bontani a feladatokat felelősökhöz rendelni és véghez vinni. Ha valami közbejön: újratervezés. A startup működtetéséhez és céljainak eléréséhez nagyfokú rugalmasságra lesz szükség. Fontos a motiváció fenntartása és a jó hangulat, amely átsegít a közbenső nehézségeken.