Hírlevél feliratkozás
EN ZH

Mentor

Malacsin Viktória

Győr

BEMUTATKOZÁS

Malancsin Viktóriának hívnak, és okleveles közgazdászként végeztem Győrben. A diploma megszerzése után életem egy mélypontján döntöttem úgy, hogy megvalósítom az álmaimat. Ez persze nem ment olyan könnyen, de ma már nagy örömmel és hálával a szívemben tekintek vissza a megvalósítás időszakára. 2010-ben végeztem el az első tréneri képzést, és 2014 óta foglalkozom intenzíven önismerettel és személyiségfejlesztéssel. Ma már lélekcoachként, és mentorként segítem és támogatom az embereket a saját fejlődésükben.

Úgy gondolom, hogy a vállalkozást nagyban meghatározza a vállalkozásban részt vevő személy(ek) személyisége. A vállalkozás olyan lesz, amilyen a vállalkozást létrehozó személy(ek). Szeretem látni, ahogy a vállalkozásban ki tud bontakozni az adott személy személyisége, amiben ha közreműködhetek az kifejezetten nagy örömmel tölt el. Jó érzés támogatni és látni másokat ezen az úton, és hozzájárulni ahhoz, hogy a vállalkozásában a személy teljes személyiségében önmaga legyen.

Legfőképpen a hajtóerőben, és az emberi, lelki megerősítésben számíthatnak rám a mentorált csapatok. Igazi támasz, és segítőtárs tudok lenni a krízisekben, az elakadásokban, a konfliktusokban (belső és külső), és hozzá tudok járulni a csapat összetartásához, fejlődéséhez, és motiválásához.

Számomra fontos, hogy a mentorált csapat tagjai legyenek nyitottak, és befogadóak a változásra. Legyen bennük alázat, és tisztelet, és az már csak hab a tortán, ha a csapat életvidám!