Hírlevél feliratkozás
EN

Mentor

Kovalovszki Márton

Győr

BEMUTATKOZÁS

Szándékom, hogy amikor leülök beszélgetni egy emberrel, egyfajta új meglátása legyen az életéről. Nagyobb tudatossággal, önmagát jobban ismerve léphessen tovább.

Ha egy vállalkozó örömmel, élvezettel végzi a munkáját, nyújt szolgáltatást, készít terméket – azt élvezet lesz igénybe venni, öröm lesz együttműködni a céggel – jobb hely lesz a világ.

10 évig voltam profi pókerjátékos. Az utóbbi 3 évben más játékosoknak, majd vállalkozóknak segítettem kihozni magukból a legjobbat.

Legalább 300 emberrel folyattattam mély beszélgetéseket. A hosszabb együttműködések után addig ismeretlen nyugalomról, tisztánlátásról számoltak be, amelynek köszönhetően szintet léptek pókerjátékosként, magasabb bevételeket érnek el vállalkozóként – “mellesleg” pedig odafigyelnek testük jelzéseire, egészségesebb életet élnek és megértéssel fordulnak embertársaik felé, tudatosabb kapcsolatokat élveznek a magánéletben és a munkában is.

A fenti eredmények feltétele volt a teljes felelősségvállalás és a kedves, de nyílt és őszinte kommunikáció. Ezen kívül egy kis nyitottság arra, hogy új figyelemmel tegye a dolgát és számoljon be tapasztalatairól.