Hírlevél feliratkozás
EN

Mentor

Lukács Edit

Miskolc

BEMUTATKOZÁS

21 évig a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán tanítottam a Vállalatgazdaságtani Tanszéken. A közgazdász alapképzés minden szakán és a Vállalkozásfejlesztés mesterszakon több szakmai tárgyat oktattam. (Vállalatgazdaságtan, Vállalkozások jogi szabályozása, Vállalati erőforrás gazdálkodás, Üzleti játékok, Ingatlangazdálkodás)
Végzettségem szerint közgazdász, jogi szakokleveles közgazdász és szociológus vagyok.
Szeretek fiatalokkal dolgozni, engem is inspirál fiatalos lendületük és elszántságuk, ötleteik megvalósításában. Értem a nyelvüket.

A mentorált csapat számára kontrollt és támaszt szeretnék nyújtani. A túl nagy ívű terveket és álmokat kicsit megnyesni és apró léptekkel elérni a célokat. A pénzügyi tervezés és pénzügyi menedzsment területén – közel 20 éves pénzügyi vállalkozási tapasztalataimra alapozva – a csapatom számíthat rám.
Ötleteimmel és főként kapcsolatrendszeremmel is készen állok segíteni, azokat a fiatalokat, akik velem kívánnak dolgozni.

A mentorált csapat legyen velem őszinte, ne várja el, hogy az informatika szakma ismereteivel rendelkezzem (bár készen állok ismereteket ellesni.) Jó hangulatban, keményen, pontosan és főként határidőre dolgozzunk együtt. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! – ennek szellemében VÁGJUNK BELE!